Büyükgöz: Bu kardeşinizin hiç bir ticari işi olmayacak

Büyükgöz: Bu kardeşinizin bu bölgede hiç bir ticari işi olmayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2019 Salı 13:33
 Büyükgöz: Bu kardeşinizin hiç bir ticari işi olmayacak


Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Teşkilatı'nda bölge basını ile bir araya geldi, duygu ve düşüncelerini anlattı. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Emrullah Bilgin, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yelek, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gebze SKM Başkanı Serkan Özgenç katıldı.


AYAR: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar şunları söyledi:

Bu dönemde sayın Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu tevazu, samimiyet ve gayretle önce millet, önce memleket sevdasıyla yeniden yerel yönetimlerle ilgili yollara düştük. Bu dönem Cumhurbaşkanımız'nda söylediği gibi gönül belediyeciliğine daha çok ağırlık vereceğiz, daha çok insanımıza ulaşacağız. 

Adaylarımızı biliyorsunuz adaylık uzun bir süreçten geçti. Bu süreç içerisinde kamuoyu yoklamaları, tecrübei genel merkezimizin değerlendirmeleri, bütün bu değerlendirmeler sonucunda Cumhurbaşkanımız'ın da onayı ile beraber geçtiğimiz hafta sonu Kocaelimiz'in belediye başkan adayları Cumhurbaşkanımız tarafından bizlere sunuldu.

Biz de Zinnur başkanımızı aldık, yanımıza, önümüze aldık yollara çıktık. Zinnur başkanımızı önce teşkilatlarımızla bir araya getirdik. Tanışmamızda ne kadar samimi, ne kadar içten, ne kadar güzel hizmetlere vesile olacağı kanaati bizlerde oluştu. 

Bizler teşkilatlarımızla her zaman seçimlere hazırız. Bu seçime de daha adaylarımız açıklanmadan, seçim süreci başlamadan önce saha çalışmalarına başlamıştık. SKM'mizi oluşturduk. Teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyor. İnanıyorum ki bu çalışmalar 31 Mart akşamı tekrar partimize, adayımıza yolunu açacaktır. 

BÜYÜKGÖZ:MESLEĞİMİZ ŞEHİRLERİ PLANLAMAK

Daha sonra söz alan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ilk önce kendisini tanıtarak şunları söyledi:

Zinnur Büyükgöz kim diye soracak olursanız 1964 doğumlu, ilkokulu Bakırköy Kocasinan'da, ortaokulu kadıköy'de, liseyi de Gebze'de bitirmiş bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, Gebze'nin insanıyım. Gebze'nin havasını 43 yıldır soluyan, taşına toprağına dokunan, sokağında yürüyen insanım. Dışarıda değilim. Yıldız Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı bölümde 2 yıl daha yüksek lisansı yaptık, 1989 yılında da yüksek lisansı tamamladık. 
Mesleğimiz şehirleri planlamak, belediyelere hizmet üretmek, belediyelere danışmanlık yapmak, fikir üretmek, proje üretmektir.
 
Ama bilmelisiniz ki bu kardeşinizin 33 yıldan bu yana, sarsılmaz iki tane anayasam vardır benim. Yaşadığım yerde ve siyaset yaptığım yerde ticaret yapmadım. 2004- 2009 yılları arasında Gebze Belediyesi'nde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptım. Tabiri caizse hizmetin mutfağının koordinatörlüğünü yaptım. Şef aşçıydım, hizmetleri üretendim. Her türlü bilginin, belgenin, yetkinin içerisinde olan bir insandım. Eğer biraz önce söylediğim kuralları çiğneyen bir insan olsaydık, tabiri caizse iş yapmaktan boğulurduk. Sadece 2 yıl önce çok açık yüreklilikle ifade ediyorum artık siyasi hayatın içerisinde rol almam düşüncesiyle özel sektörde bir iki arkadaşın başka yerde işini yaptığımız dostumuzun bir projesinde danışmanlık hizmetini kabul ettim. 

BU KARDEŞİNİZİN BU BÖLGEDE HİÇ BİR TİCARİ İŞİ OLMAYACAK

Bunun dışında Gebze Belediyesi ile, Darıca Belediyesi ile 33 yıldan beri 1 kuruşluk illiyet bağım yoktur, ticaret yapmadım. Ama aday adaylığı sürecimden itibaren o ilkeler geri gelmiştir. Şunu bilesiniz ki bu kardeşinizin Darıca, Gebze sınırlarında yaşadığım ve siyaset yaptığım bölgede hiç bir şekilde ticari ilgim, ilişkim, illiyet bağım olmadı, olmayacak. 

Diğer taraftan Gebze'yi seviyorum. 43 yıldır bu toprakları soluyan, bu bölgeyi bilen insan olarak Gebze'yi seviyorum. Onun için tekrar müracaat edip adaylık sürecine girdik. Bu bölgenin sorunlarını da çok iyi biliyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimizi de açıklayacağız.

Son Güncelleme: 22.01.2019 15:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37