banner55

Büyükgöz: E-belediyeciliği Gebze ile buluşturacağız

Büyükgöz: E-belediyeciliği Gebze ile buluşturacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Şubat 2019 Cuma 11:35
 Büyükgöz: E-belediyeciliği Gebze ile buluşturacağız
Gebze'de faaliyet gösteren Sanayici ve İşadamları dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Vatandaşlarımızın 1 saat zaman kaybetmesine gönlümüz razı olmaz. Akıllı belediyecilik,  e-belediyecilik kavramını Gebze'ye kazandıracağız" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar SKM programları kapsamında Gebze'de faaliyet gösteren Sanayici ve İşadamları Derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

GEBZE'NİN HER SOKAĞINI BİLİYORUM 

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Akmayan sulardan, lağımların sokaklara taştığı günlerden bu günlere geldik. 2004 yılından bu yana belediyelerimizin yapmış olduğumuz alt yapı yatırımlarından sonra devam eden yatırımlarla bugün sokaklarda akan lağımlardan, kokulardan bahsetmiyoruz. Bundan sonraki süreçte üst yapıda düzenlemek, sosyal donatı ve kültürel alanlarda yatırım yapmak. İnsanımız her şeyin en iyisine layık.

Yaşam kalitesini arttıracak mekanlar inşa etmek gerekiyor. 43 yıldır bu bölgede yaşıyorum. Gebze'nin her bir sokağını, her bir karışını biliyorum. Bu şehrin tüm ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçları giderek projeleri hayata geçireceğiz. Gebze'de ulaşım ağını genişleterek adımlar atarak trafiğin nefes almasını sağlayacağız. Merkezi hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kordineli bir çalışma ortamı oluşturarak ihtiyaçları giderek çalışmalara imza atacağız" dedi.

AKILLI BELEDİYECİLİK KAVRAMINI GEBZE'YE KAZANDIRACAĞIZ


Gebze'yi akıllı belediyecilik kavramını Gebze'ye kazandıracağını söyleyen  Büyükgöz, "Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak zaman kaybetmek gibi bir lüksüm yok. 1 Nisan sabahı rabbim nasip eder, Gebzeli hemşerilerimizin de teveccüh gösterirse göreve başlar başlamaz kolları sıvayıp işi üretmek ve hayata geçirmek olacak. Acil eylem planları hangi konularda gerekiyorsa hazırlayıp, hep birlikte istişare ederek hayata geçireceğiz. Akıllı belediyecilik, e-belediyecilik, inovatif belediyecilik gibi kavramları Gebze'ye kazandırmak için mücadele edeceğiz. Yatırımcılarımızın, girişimcilerimizin ve vatandaşlarımızın 1 saatlik zamanının kaybolmasına gönlümüz razı olmaz. Hizmetin en hızlı şekilde alınması için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

FİKRİ IŞIK: GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEĞİNİZ İSİMLER

Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Gebze'de Zinnur Büyükgöz arkadaşımız, Büyükşehir Belediyemizde de Tahir Büyükakın kardeşimiz aday gösterildi. Gönül rahatlığıyla oy verebileceğiniz, destek olacağınız, sizi de bizi de mahcup etmeyeceğine inandığımız arkadaşlarımız. Güçlü ekipler oluşturarak sizlerin hizmetinde olacaklar" diyerek destek istedi.
Son Güncelleme: 01.02.2019 13:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37