Büyükgöz, Gaziler esnafını gezdi

Büyükgöz, Gaziler esnafını gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mart 2019 Salı 14:38
 Büyükgöz, Gaziler esnafını gezdi

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gaziler Mahallesi'nde esnaf ziyareti düzenledi. Büyükgöz, "Gebze her şeyin en iyisine layık. Çıktığımız bu hizmet yolculuğunda daima sizlerle birlikte olacağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gaziler Mahallesi'nde düzenlediği esnaf ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gaziler esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Büyükgöz, "Gebze'yi karış karış biliyorum. Bu kentin yetiştirdiği biri olarak Gebze'ye karşı vefa borcumu dolu dolu bir 5 yıl geçirerek ödeyeceğim" dedi.

BU YOLCULUKTA BİRLİKTE OLACAĞIZ

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'de yaşayan hemşerilerimizin sorunlarını, kentimizin ihtiyaçlarını biliyorum. Çıktığımız bu hizmet yolculuğunda daima sizlerle bir arada olacağız. Gebze'de yaşayan hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık. Hakkın ve halkın razı olduğu bir anlayış olan 'Gönül belediyeciliği' anlayışı ile en iyi hizmeti üretmek ve projeleri hayata geçirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

DEĞERLER ÖNE ÇIKARTILACAK

Gebze'nin sanayide başkent olduğunu söyleyen Büyükgöz, "Gebze'de baskın bir sanayi kimliği var. Üreten ve ülkemizin ekonomisine katkı sunan bir kent olduk. Fakat bunun yanında tarihi ve kültürel değerlerimiz de oldukça fazla. Gebze'nin tarihi ve kültürel değerlerini öne çıkartacak projeler hayata geçirerek, ulusal ve uluslararası platformlarda ismi anılan bir yer olmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37