Büyükgöz: Gebze'yi ortak akılla yöneteceğiz

Büyükgöz: Gebze'yi ortak akılla yöneteceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 14:05
 Büyükgöz: Gebze'yi ortak akılla yöneteceğiz

AK Parti
Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Sivil Toplum Kuruluşlarını ağırladı. Büyükgöz, "Gebze'de yaşayan her bir vatandaşımızı dinleyeceğiz. Çıkan her sese kulak vereceğiz" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ile birlikte ilçe teşkilatında ağırladı. Ağrılılar Derneği, Mabeyn İlim ve Kültür Derneği, Balkan Türkleri Derneği, Oltu Dernekler Federasyonu yöneticileriyle görüşen Büyükgöz, ziyaretlerinden dolayı STK yöneticilerine teşekkür etti.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gönül belediyeciliği' hedefinin altını çizen Büyükgöz, "Cumhurbaşkanımızın bize çizdiği hedef noktasında hareket ederek gönülleri kazanacağız. Gebze'de yaşayan her kesimden, her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz. Herkesi dinleyecek ve hemşerilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu hizmeti hayata geçirmek için çalışacağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi AK Parti bir hizmet hareketidir. Bizim anlayışımızda millete hizmetkâr olmak var. Bizlerde Gebze'ye hizmetkâr olacak ve Gebze'mizi ortak akılla yöneceğiz" dedi.

GEBZE'YE SEVDALIYIZ

Gebze'ye vefa borcunu ödemek istediğini söyleyen Büyükgöz, "Biz bu şehrin çocuğuyuz. Bu şehre bir vefa borcumuz var. Gebze'ye olan sevdamızla yollara düşerek bu vefa borcunu ödemek, Gebze'nin güzel insanlarına hizmet etmek istiyoruz. Hizmetin sınırı yoktur. Biz millet her zaman en iyisine layık diyoruz. En iyisini yapmak için gayret göstereceğiz. Bunun için toplumun birer aynası olan sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman temas içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37