Büyükgöz: Kapım her zaman açık olacak

Büyükgöz: Kapım her zaman açık olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Şubat 2019 Cuma 17:14
 Büyükgöz: Kapım her zaman açık olacak

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Gebze'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Büyükgöz, "Biz her zaman birlikte olacağız. Kapım her zaman açık olacak" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. SKM çalışmaları kapsamında her gün farklı bir noktada vatandaşlarla buluşan Büyükgöz, "Biz Gebze'nin derdiyle dertlenecek, sizlerin ilettiği her sorun ile yakından ilgileneceğiz. 1 Nisan'dan sonra da sizlerle iç içe olacağız" dedi.
 
HER MAHALLEDE TOPLANTI YAPACAĞIZ


1 Nisan'dan sonra belirli aralıklarla mahallelerde vatandaşlarla buluşacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Seçim beyannamemizde yer alacak bir proje. ‘Başkan Mahallede’ başlığıyla belirli aralıklarla vatandaşlarımızla mahallelerde buluşacağız. Burada ulaşamadığımız Gebzeli hemşerilerimizle belediyemizde düzenleyeceğimiz halk günleriyle bir araya geleceğiz. Her bir vatandaşımız katılımcı belediyecilik anlayışıyla hayata geçen projelerde söz sahibi olacak" dedi.
 
HİZMETKAR OLACAĞIZ
Konuşmasının devamında Büyükgöz, "Biz Gebze'ye efendi değil, hizmetkar olacağız. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile milletin bize emaneti olan bütçeyi doğru ve tasarruflu kullanacağız. Hayata geçireceğimiz projeler dayanıklı, kullanılabilir, mütevazi ve sade yapılar olacak" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 15.02.2019 22:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37