Çakır: Gebze'de değişim şart

Çakır: Gebze'de değişim şart

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Şubat 2019 Perşembe 15:24
 Çakır: Gebze'de değişim şart

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'nin en hareketli bölgelerinden biri olan Aksesapağı'nda esnafı gezdi. Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde yağmur, çamur demeyen Serap Çakır, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Kalabalık bir grupla esnafı dolaşarak karanfil hediye eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Aksesapağı esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kendisine aktarılan sorunları not aldı. 

BU SEÇİMDE KENDİNİZ İÇİN OY VERİN

Esnaf ve vatandaşlarla çay içip sohbet eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'yi Gebzelilerle birlikte yöneteceğiz" dedi. Yaşanabilir, huzurlu bir kent için destek isteyen Serap Çakır, vatandaşlara bu seçimde kendileri için oy vermelerini söyledi. 

DEĞİŞİMİ HERKES GÖRECEK

Gebze'de değişimin zorunlu olduğunu dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze, sanayisi ve nüfusu ile birçok ilden büyük bir ilçe. Fakat kendi içinde sıkışmış durumda. Bir çok hizmetten mahrum kalıyor. Gerçekleştireceğimiz vizyon projelerle Gebze'nin üzerindeki bu ölü toprağını üstünden atacağız. Gebze hakettiği hizmeti alacak. Rabbimin izni halkımızında desteği ile seçilirsem 5 yıllık süreçte değişimi herkes görecek" ifadelerini kullandı. 
Son Güncelleme: 07.02.2019 21:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37