Çakır: Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz

Çakır: Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 18:21
Çakır: Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz

 

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çakır, esnaf ve vatandaşlarının fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Yeni dönemde Gebze'yi hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

Geçtiğimiz hafta coşkulu ve kalabalık mitingle seçim startını veren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, dün Gebze'de kalabalık bir grupla esnafı dolaştı. Gebzelilere gül ve karanfil dağıtan Serap Çakır, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

KENDİNİZ İÇİN OY VERİN


31 Mart yerel seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu kendiniz için oy vermenizi istiyorum. Kendi geleceğiniz için, çocuklarınızın geleceği için desteklerinizi bekliyorum. Gebze'yi hakettiği değere kavuşturmak için elimden geldiğince çalışacağımın sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

OTOPARK VE ULAŞIM SORUNU


Esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ulaşım ve otopark şikayetlerine şu sözlerle yanıt verdi:

Esnafımızın ulaşım ve otopark konusunda öncelikli sorunları var. 31 Mart'ta halkımızında desteği ile seçilirsek Gebze'nin arapsaçına dönen bu trafik sorununa el atacağız. Gebze'yi yaşanabilir, huzurlu ve bir o kadarda cazibe merkezi haline getirecek projelerimiz var. Allah nasip eder, halkımızda destek verirse tüm sözlerimizi tutacağız.
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37