banner55

Çakır: Seçim Amerika sokaklarında yapılmayacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda söz alan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, New York’ta dijital reklam panolarında yayınlanan görüntülere tepki gösterdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Mart 2021 Perşembe 16:50
Çakır: Seçim Amerika sokaklarında yapılmayacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda söz alan Kocaeli Milletvekili Çakır, New York’ta dijital reklam panolarında yayınlanan görüntülere tepki gösterdi. 
Yaptığı konuşmada “New York sokaklarında Stop Erdoğan yazılı reklam panosu üzerinden yeni bir Erdoğan düşmanlığı körüklenmeye çalışıldığını görüyoruz. Okyanus ötesinde hapse mahkum olmuş bu düşmanlığın asıl hedefinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’ye karşı olduğu aşikardır. Dönüp tarihe bakabilirsiniz” dedi.

MİLLETİMİZİN GÜVENİNİ ALARAK YOLA DEVAM 

Milletimizin güvenini alarak yola devam eden Sayın Erdoğan’ın demokratik yollarla seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğunu söyleyen Çakır; “Kurulduğu günden itibaren yaptığı atılım ve çalışmalarla milletimizin güvenine layık olmuş, girdiği her seçimi başarılı bir sonuçla tamamlayarak asil milletimizden devam mührünü almış liderdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizin teveccühü ile ülkenin geleceğine, yarınlarına hizmete devam ediyor. Allah’ın izniyle kararlı ve dik duruşu ile hizmet etmeye devam edecek” dedi.

SEÇİM AMERİKA SOKAKLARINDA YAPILMAYACAK 

Bu karalama kampanyalarının amacına ulaşamayacağını belirten Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Son zamanlarda Amerika’dakiler üzerinden onu engelleme çalışmaları ve beklentileri de geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da başarısız olacak ve Türkiye güçlenerek yoluna devam edecektir. Elbette ki seçimler Amerika sokaklarında, Amerika’nın gölgesinde, Amerika’nın hedefleri veya Amerika mandası güvencesinde değil burada milletimizin sağduyu ve feraseti dâhilinde yapılacaktır. Nitekim bu yapılanları gözönünde bulundurularak son sözü yine aziz milletimiz söyleyecektir” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37