Çayırova CHP'den, Bahadıroğlu davetine sert tepki

Çayırova CHP'den, Bahadıroğlu davetine sert tepki

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2019 Çarşamba 20:41
Çayırova CHP'den, Bahadıroğlu davetine sert tepki

 


Cumhuriyet Halk Partisi
Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, 4-13 Ekim tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Çayırova Kitap Fuarı’na, Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesine sert çıktı. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı şu ifadeleri kullandı:

Çayırova Kitap Fuarı’na Atatürk düşmanlığı ile tanınan, milli değerlerimiz ile alay eden, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bu vatan için can veren şehitlerimizin anısına saygısızlık eden Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesini kınıyoruz. 

Çayırova Belediyesi derhal bu hatadan dönmeli, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve değerlerine saygı gösteren, bu bilinçle eserler üreten isimleri ağırlamalıdır. 

Bahadıroğlu gibi vatana, millete, değerlerimize saygısızlık etme cüretini gösteren kişilere Çayırova Belediyesi’nin prim vermeyeceğine ve bu hatadan en kısa sürede döneceğine inanıyoruz. 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçe başkanlığımıza yaptığı kitap fuarına katılım davetini proglamış olmakla beraber bu gibi değerlerimize saygısızlık eden bir katılımcının varlığı katılmama kararımızı zorunlu kılmıştır. Yetkililer gerekli adımları derhal atmalı, bu pişkinliğe son vermelidir.

Son Güncelleme: 02.10.2019 20:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37