Çetinkaya'dan varan 1: Engelsiz Gebze

Çetinkaya'dan varan 1: Engelsiz Gebze

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 11:49
 Çetinkaya'dan varan 1: Engelsiz Gebze


Gebze için hayallerim var diyerek daha yaşanabilir bir kent için yola çıktığını her fırsatta dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, bombaları patlatmaya başladı. En büyük hayallerinden birisinin 'Engelsiz Gebze' olduğunu ifade eden Başkan Adayı Çetinkaya, projesinin detayları hakkında bilgi verdi.

Kendisinin sağlıkçı olmasının da bu projede önemli olduğunun altını çizen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Sanayi kenti olarak bilinen sadece nüfus yoğunluğu olan bir kent değil sosyo kültürel anlamda da gelişme kaydeden ve en önemlisi uygulanabilirlik projelerinde adından söz ettiren yeni bir kent ihya edeceklerini söyledi.

BİZ KENDİMİZE GEBZE’DE BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU HATIRLATACAĞIZ

Sürdürülebilirlik anlamında en önemli projelerinin 'Engelsiz Gebze' olacağını belirten Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, "Engelsiz ulaşım ve yaşam alanları oluşturacağız. Kaldırımlarımızla, yollarımızla, görme engelli kardeşlerimize özel sinyalizasyon sistemleriyle ve en önemlisi belki de her yerde rahatlıkla bulabilecekleri engelli şarj istasyonlarını sağlayacağız. 

Engelsiz Doğa park çalışmamız olacak. Şimdiden fizibilite ve projelendirme çalışmalarına başladık. Engelsiz okul ve ibadethane çalışmalarımız ile tüm kenti kucaklayacağız ve engelli gençlerimize yönelik engelsiz kariyer ve istihtam birimlerini hayata geçirip onların yaşam kalitelerini arttırarak daha sağlıklı bir standart sunacağız. 

Engelsiz spora destek ile sporun sadece bir zümrede değil tüm kesimler tarafından da yapılabilir olduğunu kişilerin spor ile hayata tutunmalarını ve özgüvenlerini kazanmalarını sağlayacağız. Engelli çocuk sahibi ailelere eğitim ve danışmanlık hizmet birimini hayata geçirip ailelerimizin omuzlarında ki yükleri hafifletmek için çaba sarf edeceğiz. 

Engelli kültür sanat akademisiyle de engelli kardeşlerimizin yaşama dokunmalarını sağlayacağız. Çünkü hepimiz aslında birer engelli adayıyız. Biz Gebze’de aslında büyük bir aile olduğumuzu tekrar kendimize hatırlatacağız" dedi.
Son Güncelleme: 26.02.2019 00:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37