CHP Çayırova destek için Tuzla'ya gitti

CHP Çayırova destek için Tuzla'ya gitti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2019 Pazar 17:19
 CHP Çayırova destek için Tuzla'ya gitti


CHP
İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ve ilçe yönetim kurulu, meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileriyle 23 Haziran seçimlerinde destek sunmak adına Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla ve yönetimini ziyaret ederek her koşulda seçim sürecinde yanlarında oldugunu ve ortaklaşa programlar yapabileceklerini açıklandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı 23 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için tek vücut olacaklarını belirterek şunları söyledi:

Herkes bulunduğu yerden kalkıp bu onurlu mucadeleye destek olmalıdır. Parti sadakatı bunu gerektiriyor. İnancımız gereği bu mücadelede Çayırova Cumhuriyet Halk Partisi ile Tuzla örgütü tek bir vucut olacaktır. 

Bizler mücadeleci ruhun temsilcileriyiz, bizler Kuvayı Milliye ruhunum temsilcileriyiz. Haksızlık karşısında dik durmanın onuru ile hak, hukuk ve adalet bizim ilkelerimiz olmalıdır. Doğruyu bildiği halde konuşmayan dilsiz şeytandır.

Sandığa atılan aynı zarfın içindeki 4 pusuladan 3'ü temiz sayıldı, sadece Ekrem İmamoğlu'nu seçen pusula kirli denildi. Organize hile diye iptal başvurusu yapıldı. Sandık kurullarının oluşumundaki usul hatası gerekçe gösterildi. Oysa bu usul hatasını yapan da Yüksek Seçim Kurulu'nun kendisiydi. 

Yüksek Seçim Kurulu kendi hatasını gerekçe gösterip Ekrem İmamoğlu'nun hakkını elinden aldı. İktidarlar seçimle gelir, seçimle değişir ilkesi yok edildi. Bu gerçekler partiler üstü bir sorundur. Giderilmesi için mücadele mukaddestir.

Son Güncelleme: 12.05.2019 17:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37