CHP Çayırova'dan adalet yürüyüşüne yoğun destek

CHP Çayırova'dan adalet yürüyüşüne yoğun destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Haziran 2017 Çarşamba 13:02
CHP Çayırova'dan adalet yürüyüşüne yoğun destek


Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Yürüyüşü'nün 11'nci gününe denk gelen Ramazan Bayramı'nın birinci günü Bolu'da sabah saatlerinde bayramlaştı, öğleden sonra ise iki etap halinde gerçekleşen toplam 12 kilometrelik yürüyüşe eşlik etti.
 
100’ü aşkın partili bayram namazının ardından CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya , il yönetim kurulu üyesi Lütfü İlhan, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları, mahalle başkanları  ve partililerle birlikte  iki otobüsle Çayırova’dan yola çıktı. 

ÇAYIROVA’DAN YOĞUN DESTEK
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya,  Çayırova’dan yoğun katılım gerçekleştirdiklerini belirterek, "Partili arkadaşlarımız ülke açısından önemli, önemli olduğu kadar da bu tarihi yürüyüşe ve adalet arayışına destek vermek, Genel başkanımızın yanında olmak için yoğun istekte bulundular ve duyarlılık göstediler" dedi.
 
Selahattin Kaya, bayramlaşmaya ve yürüyüşe katılan tüm partililerine teşekkür etti. Daha önce yürüyüşe iki farklı günde daha katılıp üçüncü deneyimini gerçekleştiren Selahattin Kaya, yürüyüşün Kocaeli’ye ve Çayırova’ya ulaşmasının ardından örgüt olarak desteklerinin daha da artacağını kaydetti. 
Son Güncelleme: 28.06.2017 13:03
Anahtar Kelimeler:
PehlivanTekirdağMadalya
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37