CHP'li Ertürk: “Aksaray'da rakibiz ancak siyasi Hasım değiliz”

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray medyasının köşe yazarları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

13 Nisan 2021 Salı 13:29
CHP'li Ertürk: “Aksaray'da rakibiz ancak siyasi Hasım değiliz”

AKSARAY (İGFA) - Aksaray'da CHP İl Başkanlığı, Tunalı Kafede gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında, köşe yazarları ile bir araya gelerek Aksaray’ın sorunlarını görüştü. CHP Aksaray İl Başkanı  Ali Abbas Ertürk, gazetecilerin sorularına samimi ve içtenlikle cevap verdi.

Aksaray’da önemli konularda, iktidara baskılar yaparak, sonuç elde etmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Ertürk, özellikle kanayan yara haline gelen Aksaray Demiryolu için, ciddi muhalefet baskıları oluşturarak, iktidar mensuplarını köşeye sıkıştırdıklarını, ve en kısa sürede de bu  tepkilerin sonuç vererek Demiryolu ihalesinin yapılarak müjdesinin verileceğine inandığını kaydetti. Başkan Ertürk, sadece demiryolu konusunda ,muhalefet olarak seslerinin yükseltmediklerini, Aksaray Devlet Hastanesi, Cezaevi, çöle dönen Eskil Ovası, otoban içinde, muhalefet olarak, çözüm üretilmesini istediklerini hatırlattı.

Başkan Ertürk, İktidar İl Başkanı Hüseyin Altınsoy'un etkisiz il başkanı olduğunu belirterek, "Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim olarak, iktidarın yaptığı güzel şeyleri alkışladığımız gibi  eksikleride gündeme getirerek Aksaray’ın sorunlarını duyurmaya çalışıyoruz. Muhalefet olarak, yapılana alkış tutmayı, yapılmayanıda eleştirmeyi görev olarak biliyoruz. Halkımızın sorunlarını dinledik, sorunlarını dile getirdik,dile geitrmeye devam edeceğiz. Bu sorunları genel Başkanımız Kılıçtar oğlu ve milletvekillerimizle meclis taşıdık. Aksaray’da büyük bir siyasi açık var.Bu yüzden muhalefet partilerinin milletvekilleri sürekli Aksaray’a geliyor. Çünkü iktidarın Aksaray Milletvekilleri ve genel başkanları Aksaray'ın sorunlarını göz ardı ediyor" diye konuştu.

Öte yandan Aksaray’da bir Devlet Hastanesi olmadığını anımsatan Başkan Ertürk, "Bir ilin Devlet Hastanesinin olmaması  söz konusu olamaz, bunun için muhalefet olarak elimizden geleni yapacağız. Biliyorsunuz, bir yurt meselesi var çözüme kavuşmadı, Eski Cezaevi meselesi var, sorun çözülmedi. İktidarın iyi yaptığı işlere teşekkür ederiz, ama yapmadıklarınıda eleştiririz, Bu muhalefet olarak bizim görevimiz. Şunu herkes bilmeli biz siyasi rakibiz, siyasi  hasım değiliz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPAksaray
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37