Çiftçi: Çayırova kararını vermiş

Çiftçi: Çayırova kararını vermiş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Mart 2019 Çarşamba 14:21
 Çiftçi: Çayırova kararını vermiş
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova halkının kararını verdiğini ve üç dönem Çayırova’yı yöneten AK Parti’nin seçimleri 4. kez kazanarak hizmetlere devam edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlediği ‘Çayırova buluşmaları’ toplantılarına katılarak vatandaşlara projeleri anlatıp destek istiyor. Cumhuriyet Mahallesi ve Kastamonulular Derneği’nde düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, SKM Başkanı Ermiş Göksu, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile partililer de katıldı.
SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyet Mahallesi’nde salonu hınca hınç dolduran vatandaşlara hitap eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova 9 mahallesi ile kararını vermiş. Diğer mahallelerde ve burada gördüğüm tablo bunu gösteriyor. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı sandıktan sizin desteklerinizle zaferle çıkacağız. Çayırova’dan Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek vereceğiz. Hep birlikte seçim akşamına kadar bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇAYIROVA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

40 yıldır Çayırova’da yaşadığını, Çayırova’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiğini, 21 yıllık mühendislik birikimi ve 17 yıllık siyasi tecrübesi ile görev ve sorumluluğunun farkında olduğunu ifade eden Bünyamin Çiftçi, “Yeni dönemde Çayırova’yı şaha kaldıracak ve marka şehir yapacak bir birinden özel ve güzel projelerimiz var. Biz hizmetlerimizi size danışarak ve fikirlerinizi alarak yapacağız. Size danışmadan hiçbir iş yapmayacağım. Çayırova’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Adil ve şeffaf olacağız. Seçildikten sonra rozetimi çıkartıp tüm Çayırova’nın başkanı olacağım” dedi.

Son Güncelleme: 27.03.2019 14:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37