Çiftçi: Çayırova'nın önceliği bizim önceliğimiz

Çiftçi: Çayırova'nın önceliği bizim önceliğimiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Şubat 2019 Çarşamba 20:32
 Çiftçi: Çayırova'nın önceliği bizim önceliğimiz

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova halkının önceliklerinin kendi öncelikleri olduğunu söyledi.

Çayırovalıların desteği ile belediye başkanı seçildiğinde, belediyenin yaptığı güzel hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Çiftçi, “Çayırova'da halkın öncelikleri, bizim de önceliğimiz olacaktır. Özellikle gençlere ve kadınlara yönelik olarak, çok prestijli çalışmalar yapacağız. Çünkü gençler ve kadınlar bu toplumun umududur. Gençler ve kadınlar bu toplumun geleceğidir” dedi.

PROJELER YILLARIN BİRİKİMİ


40 yıldır Çayırova'da yaşadığını ifade eden Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, 5 yıl içinde yapacakları projeleri seçimde değil 21 yılın birikimi olduğunu söyledi. Çiftçi, kısa bir süre sonra açıklayacakları seçim beyannamesinde önemli hizmetlerin olacağını ve beyannamenin tüm Cayırova'ya kucaklayacağını ve herkese dokunacağını söyledi.

HALKIMIZA DANIŞACAĞIZ


Çiftçi, adil şeffaf ve sürekli halkın içinde olacaklarını, vatandaşlara danışarak projelerini hayata geçireceklerini, halkın istemediği hiçbir şeyi yapmayacaklarını, seçim beyannamesinde verecekleri sözlerden daha fazla hizmet yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 27.02.2019 22:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37