Çiftçi: Çayırova'ya vefa borcum var

Çiftçi: Çayırova'ya vefa borcum var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ocak 2019 Pazartesi 13:04
 Çiftçi: Çayırova'ya vefa borcum var


AK Parti Çayırova’da Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi için düzenlenen aday tanıtım toplantısı, adeta miting havasında geçti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Kocaeli’de 13’te 13 yaparak seçimden zaferle ayrılacağız" dedi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çitfçi için düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Çayırova Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, il yöneticileri, STK yöneticileri ve çok sayıda Çayırovalı katıldı. Miting havasında geçen tanıtım toplantısında konuşan Büyükakın, "AK Parti Belediyeciliği, yüzlerce projeye imza attı. Çünkü Kocaeli’de güçlü bir büyükşehir belediyesi modeline geçildi. Bu modelin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır" ifadelerine yer verdi.

 
ÇOK DAHA İYİ HİZMETLER YAPILACAK

Toplantının açılışında konuşan Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, “Çayırova, AK Parti ile parlayan bir yıldız haline geldi. Dün olduğu gibi bugün de et ve tırnak gibi olacağız ve sandıktan zaferle ayrılacağız” dedi. Belediye Başkanı Şevki Demirci de “Seçim süreci boyunca Bünyamin kardeşimin yanında olacağım. Tahir Bey de pek çok projede imzası olan gizli bir kahramandır. Allah’ın izniyle gelecek çok daha iyi hizmetler yapılacak” diye konuştu.

AK PARTİ, HİZMET VE DAVA DEMEKTİR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, ‘önce haktan sonra halktan gücünü alan bu hareket devam edecektir’ diyerek başladığı konuşmasında, "İlçelerimizin ihtiyaçlarına göre bereketli hizmetler yaptık, bu hizmetler artarak devam edecektir" dedi. AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek de konuşmasında, "AK Parti demek belediyecilik, hizmet, dava demektir. Türk milleti belediyeciliğin ne olduğunu Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendi. 2004 yılından beri Kocaeli her köşesinde belediyeciliği hizmeti görmüştür. Önümüzdeki dönemde Çayırova’da da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde de çok daha güzel hizmetler göreceğimize eminim" şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi’ye başarılar dileyerek, önümüzdeki seçimlerde Kocaeli’nde büyük bir başarıya imza atacaklarını kaydetti.


ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Toplantıda son olarak konuşan Büyükakın, geçen 15 yıl içinde, eskiden merkezi hükümetin yapamadığı hizmetlerin yapıldığını belirterek, "Geçmiş hükümetler döneminde Gebze’de temeli atılan bir yüzme havuzunu 18 yılda bitiremediler. İbrahim Karaosmanoğlu liderliğinde AK Parti Belediyeciliği, o havuzu kendi kaynaklarıyla bitirdi, üzerine yüzlerce projeye imza attı. Çünkü güçlü bir büyükşehir belediyesi modeline geçildi. Bu modelin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kocaeli’de yeniden 13’te 13 yaparak seçimden zaferle ayrılacağız" dedi.

ÇİFTÇİ: ÇAYIROVA’YA MÜJDELERİMİZ OLACAK

Önümüzdeki dönemde Çayırova’ya büyük yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Büyükakın, "Hem ilçe belediyesi olarak hem de Büyükşehir Belediyesi olarak seçim beyannamemizde müjdelerimiz olacak" dedi. Bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığına da dikkat çeken Büyükakın, "Bu seçimler sadece bir yerel seçim değil, aynı zamanda bir beka seçimi. Bu beka davasında bizlerle beraber omuz omuza olan MHP kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum" dedi.

ÇİFTÇİ: ÇAYIROVA'YA VEFA BORCUMUZ VAR
AK Parti'nin Çayırova'da yapılan aday tanıtım gecesinde konuşan AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi'de, Çayırova'ya vefa borcu olduğunu belirterek, kazandığı takdirde yapacağı hizmetleri anlattı, geceye katılım yapan herkese teşekkür etti.

Çiftçi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bir Çayırova düşlüyorum, her tarafı örnek şehir olsun. Bir Çayırova düşlüyorum, içi dışı huzurla dolsun. Bir Çayırova istiyorum, ruhu, şanlı mazimizde dolansın. Bir Çayırova istiyorum, keskin bakışları ufukları dolaşsın.

Öncelikle sizleri saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Aday tanıtım programımıza hepiniz hoşgeldiniz, safalar getirdiniz.

Değerli Çayırovalı kardeşlerim;
Gerçek bir dünya lideri olduğu herkes tarafından kabul edilen, dünyadaki tüm mazlumların gür sesi ve umudu olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma büyük bir görev ve sorumluluk verildi. Verilen bu görev ve sorumluluğun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. 
Bu yüzden, sözlerime başlarken ilk olarak, çıktığım bu yolda Yüce Mevla’dan bana güç ve kuvvet vermesini diliyorum. O dilemedikçe kimsenin yapabileceği bir şey yoktur. Allah beni ve sizleri utandırmasın inşallah. 
Bir diğer niyazım ise şudur; Çok değerli kardeşlerim, hem bu süreçte, hem de görev başına geldiğimizde bana dualarınızı eksik etmeyiniz. Dualarınızı eksik etmeyiniz ki, Allah işlerimizi kolaylaştırsın. Bizleri hata yapmaktan korusun. Bizlere gece gündüz çalışma gücü versin. Versin ki biz de size layık hizmetler yapabilelim. 
Bu nedenle, gecenin en derin anında yapacağınız samimi dualarınızda lütfen bizleri unutmayınız. 
Ssevgili kardeşlerim;
31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için müracaat eden birbirinden değerli aday adaylarımız içinden, adaylık görevi tarafıma tevdi edildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasıyla belediye başkan adayı oldum. Bugüne kadar Çayırova’da görev yapan bütün Belediye Başkanlarına, yaptıkları iyi ve güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 

Sevgili kardeşlerim;


Belediye Başkanının eski adı Şehr-i emindir. Şehr-i emin demek, o şehirde yaşayanların en güvendiği kişi olmak demektir. 
Ancak ŞEhr-i eminlik zaman içerisinde bozularak, Sözüm ona şehir ağalığı haline dönüşünce, halkımız yeniden bir Şehr-i emin arayışına girmiş ve 1994 yılında aradığı kişiyi bulmuştur. 
O kişi, bu gün Cumhurbaşkanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. 1994 yılı öncesinde, hemen yanı başımızdaki İstanbul’da, çöpler toplanmıyordu, şehrin içinde çöp dağları oluşuyordu. 
Musluklardan sular akmıyordu, arada bir aksa da adeta çamur akıyordu. O zamanlar yolsuzluk dedikoduları ayyuka çıkmıştı. 
İstanbul’u yönetenler, tüm bu olumsuzluklara rağmen halkın dertleriyle dertlenmek yerine, geceleri hangi mekânda eğleneceklerinin derdine düşmüşlerdi.
Yani Şehr-i emin olması gereken kişiler, sözüm ona şehrin ağası olmuşlardı. 
İşte öyle bir zamanda, İstanbul halkı, şehir ağalığı düzenine son vermek amacıyla, Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı İstanbul’a Belediye Başkanı olarak seçmişti. İstanbul’da yapılan hizmetlerden halkımız o kadar memnun olmuştur ki, daha sonra Ak Parti kurulmuş, hemen sonraki seçimlerde iktidara gelmiştir. 
17 yıldan bu yana Ak Partimiz iktidardadır. Bu süre içinde yapılan tüm seçimlerde PARTİMİZ, halkımızın desteğini almaya devam etmiştir.  
İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde, hem Çayırova’da, hem Kocaeli’de hem de tüm Türkiye’de halkımız yeniden Ak Parti diyecek, ak kadroların hizmet yarışı devam edecektir. 
Bizim milletimiz feraset sahibidir. 
Bizim milletimiz fedakârdır. 
Bizim milletimiz kadirşinastır. 
Bizim milletimiz, kendisine gönül verene, gönül kapılarını sonuna kadar açar,
Bizim milletimiz, kendisine hizmet edene her zaman destek verir.

İşte bu yüzden, milletimiz her zaman hizmetin en iyisine, en kalitelisine layıktır. 
Çünkü sizler bu hizmetleri hak ediyorsunuz.  
Sevgili Çayırovalı kardeşlerim…
Belediye Başkanlığı, çok büyük sorumluluklar taşıyan bir görevdir. Belediye Başkanı Beytül maldan sorumlu olan kişidir. 
Belediye Başkanı o şehirdeki herkese adil davranmak zorunda olan kişidir. 
Peki böylesine zor bir göreve Bünyamin Çiftçi kardeşiniz neden talip oldu ? 

Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar geçen tam 17 sene içerisinde, gece gündüz demeden halkı için çalışıp didinen liderimizin, tevazu- gayret ve samimiyetine destek olmak için bu göreve talip oldum. 

O büyük siyaset adamının, halkına karşı olan sevdasına ve muhabbetine kayıtsız kalamadığım için bu göreve talip oldum. 

Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Çayırova’ya ve Çayırovalı Kardeşlerime olan vefa borcumu ödeyebilmek için bu göreve talip oldum. 
Çünkü, Çayırova’da gerçekleştirmek istediğim pek çok düşüncelerim var. Çayırova’nın geleceğine dair hayallerim var. Bunları gerçekleştirmek için bu göreve talip oldum.  

Allah yar ve yardımcımız olsun…

Kardeşlerim, 
Ak Partimizin Genel ve Yerel iktidarları sırasında, yapılan hizmetlerde, eskiye oranla bu gün çıta çok yukarılara yükselmiştir. Ak Parti öncesinde, bir belediye, şehrin sorunlarını en asgari düzeyde dahi çözebildiyse, başarılı bir belediye sayılırdı. 

Ak Partili belediyelerde hizmet çıtası bugün çok yukarılara çıktığından, halkımız sadece zaruri hizmetlerin yapılmasıyla yetinmemektedir. 

Artık belediyeler sadece alt yapı ve üst yapı hizmetlerini değil, o şehrin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da en üst seviyede karşılamak durumundadır. Halkımızın gönlünü hoş tutan çalışmalar yapmalıdır.

Belediye bütçelerinde eskiden sosyal ve kültürel hizmetlere neredeyse hiç pay ayrılmazken, geldiğimiz bugünlerde sosyal ve kültürel hizmetlere ayrılan paylar neredeyse alt yapı üst yapı bütçelerine yaklaşmıştır.

Kardeşlerim,

31 Martta yapılacak seçimler yerel seçim olmasına rağmen, sandıklardan çıkacak sonuçlar yerel seçimden çok öte anlamlar taşımaktadır.

Bu yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçildikten sonra yapılacak ilk seçimdir. 

AK Partiye verilecek oylar, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için verilecek oylardır. 

AK Parti’ye verilecek oylar, bu ülkede hainlerin 15 Temmuz benzeri bir kalkışmaya ve darbeye cesaret edememesi için ve yuları başkasının elinde olan, gerek içeride gerek dışarıdaki hainlere dur demek için verilecek oylardır. 

AK Parti’ye verilecek oylar ülkemizin bekası için verilecek oylardır. 
Bu yüzden 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler sadece bir yerel seçim değildir. 

Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı tesis edilmiş, vatanını milletini mukaddesatını seven herkes bu çatı altında toplanmıştır. 

Öteden beri MHP’ye gönül verdiğini bildiğim Çayırova’daki pek çok kişi, memleketin bekası ve Cumhur İttifakı gereğince bize oy vereceğini  söylerken gayet samimidir. 

Şu an bu salonda, MHP’nin Çayırova İlçe Başkan vekilimiz ve teşkilatı hazır bulunmaktadır. Katılımları için buradan kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 

Siz Çayırovalı hemşehrilerimin desteğiyle belediye başkanı seçildiğimde;

Belediyemizce başlatılan güzel projeler aynen devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zira devlette devamlılık esastır. 

Çayırova’da halkın öncelikleri, bizim de önceliğimiz olacaktır. 

Öte yandan, özellikle gençlere ve kadınlara yönelik olarak, çok prestijli çalışmalar yapacağız. 

Çünkü, gençler ve kadınlar bu toplumun umududur. 
Gençler ve kadınlar bu toplumun geleceğidir. 
Gençler ve kadınlar bu toplumun her şeyidir. 

- Ben uzun yıllardan bu yana Çayırova’da yaşıyorum.
- 17 yıldır Ak Partimizin değişik kademelerinde görev yaptığımdan dolayı bizzat görerek tanıklık ettim. 

- Ve en önemlisi, sahip olduğum insani ve manevi değerlerim sebebiyle özel ilgim olduğu için biliyorum ki, 
Çayırova’mızda çok sayıda engelli kardeşimiz var. 

Tüm engelli kardeşlerimin ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak için çok güzel çalışmalarımız olacak. 

Yine hasta ve yaşlılarımız için Çayırova’da güzel hizmetler yapmak istiyorum. Bunların detaylarını seçim kampanyası süresince sizlerle paylaşacağım. 

Çayırova’da yapacağımız en büyük yatırım, insanımıza yapılan yatırım olacaktır. 

Sevgili gençler…


Sizler bu memleketin geleceğisiniz. Bu yüzden, Çayırova’da yaşayan gençlerle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Sizin fikirlerinizden ilham alarak, tamamen sizlere yönelik projeleri hayata geçireceğiz. 

Çünkü, gençlerimizin vakitlerini sokaklarda bomboş geçirmelerine gönlümüz razı gelemez.  

Başımızın tacı hanım kardeşlerimiz…
Bizler ne yaparsak yapalım, sizin haklarınızı ödeyemeyiz. 
Çünkü sizler, ailenin ve toplumun temel direğisiniz. 
Bu yüzden, belediyemiz öncülüğünde yapılacak projelerimizle kadınların içinde doğuştan var olan estetik duygusunu açığa çıkaracağız, ilçemizi sizin hünerli ellerinizle daha da güzelleştireceğiz. 

Sevgili  Çayırovalılar….


Belediyeyi yönetirken, herkese karşı adil olacağız. 
Belediye kaynaklarını kullanırken, bu kaynakların asıl sahibinin sizler olduğunu asla unutmayacağız. 
Belediyeyi yönetirken, Çayırova’da yapmak istediğimiz hizmetler noktasında, her zaman siz değerli halkımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. 
Herkesi, her kesimi ve her düşünceyi mutlaka dinleyeceğiz. 
Plan ve programlarımızı sizlerden gelecek fikirlere göre şekillendireceğiz. 

Belediyemizin kapıları, halkımıza sonuna kadar açık olacaktır. 
Katılımcılık ve şeffaflık, bizim vazgeçilmez değerlerimiz olacaktır.  
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibiyle hareket edeceğiz.  

Belediye tarafından yapılması gereken iş ve hizmetler sırasında, vatandaşımıza olur olmaz zorluklar çıkarmak yerine, işlerini kolaylaştıracağız ve güleryüzle hizmet vereceğiz. 

Belediyemizin ihtiyacı olan mal ve hizmetlerin karşılanmasında öncelik hakkını her zaman Çayırovalılara vereceğiz.

Büyükşehir Belediyemizle ve diğer devlet kurumlarıyla uyumlu bir şekilde çalışacağız.

Belediye hizmetlerinin ifasında, günümüzün gerektirdiği yeniliklere açık olacağız. 

Gebze Teknik Üniversitesi ve sanayi kuruluşlarıyla sürekli diyalog ve işbirliği halinde olacağız.

Hizmetler noktasında herkes birinci sınıf vatandaş kabul edilecek, kimse ötekileştirilmeyecektir. 

Çünkü her insan bizim için kutsal bir değerdir. 

Kısacası biz, Çayırova’nın dertlerini de şikayetlerini de biliyoruz. 

Hizmetler noktasında odak noktamız daima insan olacaktır. 

İşte bu yüzden önce millet önce memleket diyoruz.

Sevgili Çayırovalılar…

Bu saydıklarımı hep birlikte yapmaya hazır mısınız ? 

31 Mart’ta güçlü bir destek vermeye hazır mısınız ?

Dünyanın 5’ten büyük olduğunu haykırmaya hazır mısınız ? 

31 Mart’ta hem Çayırova’da, hem de Kocaeli’de gür sesinizi duyurmaya hazır mısınız ? 

Sandıkları patlatarak, sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermeye hazır mısınız ? 

Sağolun … Varolun…

Çayırova’da bizler, Büyükşehirde Belediye Başkan Adayımız sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve diğer Ak Partili adaylar olarak, 

Siz hazırsanız, biz çoktan hazırız. 

Yakın geçmişte gerek akademik çalışmalarıyla, gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde yaptığı hizmetlerle şehrimizi ve insanımızı her yönüyle tanıyan, tevazusuyla, samimiyetiyle ve gayretiyle bize örnek teşkil eden Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde, tıpkı diğer ilçe belediye başkan adaylarımız gibi ben de bu yolda siz değerli hemşehrilerimizin desteğini istiyorum. 
Destek vermeye hazır mısınız.

Öyleyse geliniz, seçim sürecinde teşkilatlarımız tarafından yapılmakta olan çalışmalara destek veriniz. 

Eşinize, dostunuza,  partimizi, liderimizi ve bizleri anlatınız. 

Bizler sizleri çok seviyoruz. 

Bu süreçte desteklerini her daim yanımda hissettiğim aileme ve tüm teşkilat mensuplarına;
Yine bu toplantımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli Çayırovalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. 
Tekrar hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.
Sağlıcakla kalınız. 

Allah, yar ve yardımcımız olsun.

Son Güncelleme: 28.01.2019 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37