banner55

Çiftçi: Engellilerin hayatını kolaylaştıracağız

Çiftçi: Engellilerin hayatını kolaylaştıracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2019 Cuma 21:38
 Çiftçi: Engellilerin hayatını kolaylaştıracağız
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da yaşayan engellilerin hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da faaliyet gösteren Marmara Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. İlçe başkanvekili Aşkın Duman, meclis üyesi adayları ve partililerin eşlik ettiği Bünyamin Çiftçi,”Her zaman sizin yanınızda olacağız. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Seçim beyannamemizde sizlerin yaşamınızı kolaylaştıracak projelerimiz olacak” dedi.

HAYATINIZ KOLAYLAŞACAK


Hayatının geçtiği Çayırova’ya vefa borcunu hizmetle ödemek istediğini ifade eden Bünyamin Çiftçi, “Ben uzun yıllardır Çayırova'da yaşıyorum.17 yıldır AK Partimizin değişik kademelerinde görev yaptığımdan dolayı bizzat görerek tanıklık ettim. Ve en önemlisi, sahip olduğum insani ve manevi değerlerim sebebiyle özel ilgim olduğu için biliyorum ki, Çayırova'mızda çok sayıda engelli kardeşimiz var. Tüm engelli kardeşlerimin ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak için çok güzel çalışmalarımız olacak “dedi

EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA 
Hasta ve yaşlılarımız için Çayırova'da güzel hizmetler yapmak istediklerini belirten Çiftçi, seçim beyannamesinde detaylı yer verecekleri projeleri kampanya süresince vatandaşlarla paylaşacaklarını belirterek, “Çayırova'da yapılacak en büyük yatırımın, insanımıza yapılan yatırım olacak” dedi. 
Son Güncelleme: 22.02.2019 23:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37