Dalkılıç: Onları sandığa gömeceğiz

Dalkılıç: Onları sandığa gömeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ocak 2019 Cumartesi 13:32
Dalkılıç: Onları sandığa gömeceğiz

Saadet Partisi
Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak eski Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ı açıkladı. Tavşancıl Sahil Restorant’ta yapılan aday tanıtım toplantısında Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan, İl Başkanı Nurettin Çelik, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Dilovası ilçe Başkanı Mustafa Türel, "31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayımızın Dilovalıların hemşerisi, evladı, abisi Ercan Dalkılıç beyi belediye başkan adayı olarak belirledik.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri, öncelikle başta ülkemize ve beldemize olmak üzere bütün dünya insanlığına saadetler ve esenlikler getirmesini Allah’tan temenni ediyorum" dedi. 

ÇELİK: PARTİ Mİ KAZANSIN, DİLOVASI MI KAZANSIN?

Daha sonra konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik ise Saadet Partisi olarak seçim stratejisine farklı bir adım atarak yol yürümeye başladık. Bundan 17 yıl önce aynı atmosferde yine deniz kenarında AKP'nin o günkü kurucuları, yöneticileri bir adım attılar ve o günden bu güne hem kentimizi, hem de ülkeyi yönettiler. Tabi desdeklediğimiz tarafları olduğu gibi karşı olduğumuz yönleri de oldu. Eksiklerini de görüyoruz. yerel manada bir şeylerin değişmesi gerektiğine de inanıyoruz. Onun için aynı sahilde Dilovası'ndan başlamak kaydıyla bir adım atıyoruz. 

Burada yeni bir hikaye çıkacak. Bu hikayede parti mi kazansın, Dilovası mı kazansın? İki parti seçime girecek. Her tarafta iki parti seçime birecek. Bir iktidar seçime girecek, bir de onun karşısında bir parti girecek. Biz bu süre zarfı içerisinde kıymetli başkanımızın tecrübesini, milli görüş belediyeciliğinin getirmiş olduğu anlayışla birleştirerek yeni bir adım atacağız. Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bu başlangıcın öncelikle Dilovası'na ve Kocaeli'ne ve bütün ülkeye fayda getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum, sayın başkanımızn Dilovası'na hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.

DALKILIÇ: DİLOVASI’NI BİZ KURDUK

İl Başkanı Çelik'ten sonra konuşan Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Dilovası’nın kurucu başkanlığını ve 3 dönem belediye başkanlığını yaptığını belirterek şunları söyledi:

Dilovası’na adını veren bizleriz. Dilovası, Diliskelesi olarak geçiyordu, adı da İzocam’dı. Dilovası’nı biz kendi emeklerimizle kurduk. Biz 1987 de belediyeyi kurduğumuz zaman bütçemiz 3 milyar idi. Büyükşehir yoktu, belde idik. Biz o bütçe ile Dilovası’nın tüm yollarını, tüm asfaltlarını, belediye binasını yaptık. Bizim zamanımızda göç alan bir yerken maalesef bunların zamanında göç veren bir Dilovası oldu. 

İKTİDAR, DİLOVASI’NA HİÇ BİR ŞEY VERMEDİ


Ben belediyecilikten gelen, belediyeciliği de çok iyi bilen bir kardeşinizim. Büyükşehir ana arterlerin hepsini Dilovası Belediyesi’nden aldı, kendisi yapıyor. Dilovası’nın yükünü hafifletti ama şu 10 yıl içerisinde Dilovası’nın bütçesi şu an zannediyorum 50 trilyon. Çok büyük rakamlar. Ben şunu iddia ediyorum Büyükşehir’in, Dilovası’na yaptığı bir kültür salonu var, bir de ilçe olduğundan dolayı hastane var. Onun dışında Dilovası Belediyesi’nin bütçesini çıkar, Dilovası’na bir tane yatırım yok. Ana caddelerin ve yapıların hepsi bizim zamanımızda yapıldı. 10 yıl içinde Dilovası’na bu iktidar hiç bir şey veremedi, vermedi. 

HIRSIZ KAÇMAK İÇİN DİLOVASI’NIN ÇIKIŞINI BULAMAMIŞ


Geçenlerde bir kuyumcu arkadaşıma uğradım. Nasılsın, iyi misin dedim. Biraz önce birisini polisler aldı dedi. Hırsızlık yapıyormuş. Kuyumcu “Oğlum niye hırsızlık yapıyorsun” diye sormuş. “Vallahi abi ben bilseydim böyle olacağını yapmazdım. Kaçmak için Dilovası’nın çıkışını bulamadım” demiş hırsız. 

SAADET PARTİSİ’NDEN BUGÜN ADAY OLMAK YÜREK İSTER

30 senedir siyaset yaparım. Dik de durmuşumdur, niye dik durmuşumdur? Cesaret gösterip aday oluyorum bugün ben. Saadet Partisi’nden bugün aday olmak yürek ister. Önce kendime güveniyorum, ondan sonra da Dilovası halkına güveniyorum. 


ONLARI SANDIĞA GÖMECEĞİZ

Burada diyoruz ki Gebze’nin girişleri yapıldı, Körfez’in girişleri yapıldı, Hereke’nin girişleri yapıldı. Dilovası’nda her dönem 16 bin oy çıkıyor AKP’ye. Ama Dilovası halen üvey evlat muamelesi görüyor. Biz de diyoruz ki üvey evlat muamelesi görmemek için onları sandığa gömeceğiz. Dilovası halkı olarak diyeceğiz ki biz 16 yıl size oy verdik ama hizmet yok. Dilovası’nın girişine  yeni başladılar. Niye yeni başladılar? Seçimler var diye başladılar. 

HASTANENİN ARKASINDA KÖMÜRCÜLER VAR

O yapmış oldukları hastanenin hemen arkasında Kömürcüler OSB var. Akıl var mantık var hastane yapıyorsun, arkasından da kömür tozları geliyor. Burada elini masaya vuracak ne yöneticiler var ne de seçilmiş belediye başkanları var. Bunların hepsi o partinin memurları. Ben SP’ye geçtiğim için gurur duyuyorum, hepsine de teşekkür ediyorum. İl başkanıma, ilçe başkanıma, yönetim kuruluna hepinizin önünde teşekkür ediyorum. Niçin diye sorarsanız ben yüreğimi koyup o cesaretle aday oluyorum. Onlar da beni bağırlarına bastılar, dediler ki gel Ercan Dalkılıç madem sen böyle diyorsan, Dilovası’nı kurtaracaksak, hep beraber kurtaracağız. Allah’ın izniyle hep beraber kurtaracağız. 

Son Güncelleme: 19.01.2019 13:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37