Darıca'da Abdi İpekçi ve Fevzi Çakmak mahalleleri yenilendi

Darıca'da Abdi İpekçi ve Fevzi Çakmak mahalleleri yenilendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Mayıs 2017 Salı 16:45
 Darıca'da Abdi İpekçi ve Fevzi Çakmak mahalleleri yenilendi



Darıca Belediyesi Fen İşleri
Müdürlüğü bünyesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde 2017 yılı içerisinde Darıcanın önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip iki mahallesi yenilendi.

Yıl içerisinde İSU, Sedaş ve Palgaz’ın mahallede sürdürdüğü altyapı, kanalizasyon, yağmur suyu, telefon hattı ve doğalgaz yenileme çalışmalarında toplamda 96 sokakta, 14.5 km lik alanda yapılan kazı çalışmaları sonucu bozulan yollar Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeniden yapıldı.

DARICA PARKE YOLLARLA ÖRÜLÜYOR

Özellikle son yıllarda hem maliyetinin daha düşük olması, hem yerli sermaye olması hem de daha dayanıklı olması sebebiyle Darıca Belediyesi tarafından tercih edilen parke yol çalışmaları yıl içerisinde de devam etti. Bu çerçevede Abdi İpekçi  ve F.Çakmak Mahallelerinde 96 sokak ta 100 bin m2 parke yol yapım çalışması tamamlanmak üzere. İlçenin diğer mahalle ve sokaklarında muhtelif yerlere yama ve tamir işlemleri de hızla devam etmekte.

KARABACAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaların yoğunlaştığı Abdi İpekçi ve F.Çakmak mahallelerinde yürütülen çalışmaları Teknik Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ve meclis üyeleri ile inceleyen Başkan Karabacak yetkililerden aldığı bilgiler çerçevesinde vatandaşlarla sohbet edip çalışmaların yaz aylarının başında tamamen biteceğini söyledi. Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler. 
Son Güncelleme: 09.05.2017 16:47
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıOrhangazi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37