Demir’den saldırıya çok sert tepki

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, genel başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Adapazarı Tekeler Mahallesi'ndeki evine yapılan saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2020 Çarşamba 18:46
Demir’den saldırıya çok sert tepki

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, genel başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Adapazarı Tekeler Mahallesi'ndeki evine yapılan saldırıya çok sert tepki gösterdi. Demir, "Başımıza gelebilecek her şeyi hükümetin, bu devlet yetkililerinin sorumlu olduğunu buradan net olarak söylüyorum" dedi.

Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Doğan Demir, parti yönetim kurulu üyesi Nuray Sağıroğlu, Sakarya İl Başkanı Ender Serbes ve Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile birlikte gittiği Adapazarı’nda, silahlı saldırı gerçekleştirilen genel başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün evine giderek incelemelerde bulundu. Genel başkan yardımcısı Doğan Demir, "Öncelikle yol arkadaşımıza çok geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.

Uzun yıllar Sakarya'da milletvekilliği yapmış, Sakarya halkına hizmet etmiş bir arkadaşımızın bugün burada evde olmadığı bir süreçte evinin pompalı tüfekle taranmasının manidar olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla biran önce hükümetin bu failleri çıkarması lazım. Malesef ülke öyle bir noktaya geldi ki, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dediğimiz gerçekleşti ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaya başladı" dedi.

Can ve mal güvenliğinin olmadığı bir yerde yaşamında olmadığını belirten Demir, "Bu hükümetin 18 yıldır memleketi getirdiği hal burası maalesef. Sonuç olarak burayı görüyoruz. Partiyi kurduğumuz günden bu yana komplolar ile beraber tehditler, şantajlar, devlet içerisinde çalışan arkadaşlarımızın görevinden uzaklaştırılması ve en sonunda genel başkanımızın güneydoğuya yaptığı ziyarette zırhlı aracın verilmemesi.

Bunların hepsini üst üste koyduğunuz zaman buradan bir anlam çıkarmamız gerektiğini hepimiz çok net biliyoruz. Biz Gelecek Partisi olarak bu ülkenin geleceği için birlikteliği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Ancak faillerin bulunması ve bu failler bulunmazsa yarın olabilecek başımıza gelebilecek her şeyi hükümetin, bu devlet yetkililerin sorumlu olduğunu buradan net olarak söylüyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37