Dilovası, kaymakam Şahin'i uğurladı

Dilovası, kaymakam Şahin'i uğurladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Aralık 2016 Çarşamba 13:08
Dilovası, kaymakam Şahin'i uğurladı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin'in onuruna verdiği veda yemeği Dilovası'nı birleştirdi. Veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.
 
3,5 Yıl Dilovası'na hizmet veren ve geçtiğimiz haftalarda açıklanan Kanun Hükmündeki Kararname ile İstanbul Esenler Kaymakamlığı'na atanan Hulusi Şahin'e veda yemeği düzenleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yemekte adeta Dilovası'nı buluşturdu. 

Dilovası protokolünün başını çektiği veda yemeğine Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Müftüsü Osman Barış, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, AK Parti İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, DOSB Başkanı Mustafa Türker, Makineciler OSB Başkanı Sedat Silahtaroğlu, GEBKİM Başkanı İbrahim Aracı, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, İMES OSB Bölge Müdürü Direnç Özdemir, Mermerciler Sanayi Sitesi Başkan Yardımcısı Haluk Sekban, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Kaymakamlık birim müdürleri ve personeli, Okul Müdürleri ve STK Başkanları katıldı.


DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Veda yemeğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kaymakam Şahin'in Dilovası'nda geçirdiği 3,5 yılı anlatan ve duygulu anların yaşanmasına neden olan slayt gösterisi sonrası programa ev sahipliği yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın açılış konuşmasında,"Dilovası, Anadolu’nun bağrında kopmuş birçok kültürü bir arada yaşatan adeta ülkemizin kültür moziğini oluşturan, ender ilçelerinden biridir. Bizler acımızı ve güzel günlerimizi beraber yaşayan ve yaşayacak olan güzel bir ilçenin sakinleriyiz. İlçemizi ve ilçemize hizmet etmiş devlet adamlarımızı seviyoruz. 

TOLTAR:DİLOVASI İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI
İlçemizin güzelliğine güzellik katan değerli devlet adamlarımızdan Kaymakamımız Hulusi Şahin adeta bir Dilovalı olarak gecesini gündüzüne katarak Hakk’ın ve halkımızın rızası için çalıştı, çabaladı. İlçemizin varolan bir çok sorununun çözülmesinde öncülük etti. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora, çevre temizliğinden sosyal yaşam alanlarına kadar her alanda ilçemizin geleceğine, gençliğine, insanına katkıda bulundu. 
 
KAPISINI HERKESE AÇTI
Hepimiz  biliyoruz ki devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Dilovamıza güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet eden. Enerjisini hep faydalı işler yapmak için harcayan Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.
Görev süresi boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla hepimizin gönlüne taht kurdu.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Yeni görev yeri olan İstanbul ilimizin, Esenler ilçesine atanan sayın Hulusi Şahin beye,  ilçemize  ve ilçe sakinlerimize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki kaymakamımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 

TÜRKER: ADAM GİBİ ADAM
Başkan Toltar’ın ardından söz alan DOSB Başkanı Mustafa Türker, “Anadolu'da iyi insanlar için hep güzel sözler söylenir. Onlardan biri de 'Adam gibi adam' tabiridir. Bu da şimdi Kaymakamımız için söyleyeceğimiz tek söz gerçekten Dilovası’ndan adam gibi adam geçti. Yaklaşık 40 yıldır özel sektörde görev yapmaktayım. Görevimiz gereği Gebze dahil bir çok kaymakamla çalıştık. En az onlar kadar kaliteli işini seven bir insan. İnşallah ilerde kendisini bir kentimizin valisi olarak görürüz" dedi.

GARİBAN BABASI
Muhtarlar adına söz alan Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Alaattin Durmuş, “Kaymakamımızla çalışmaktan büyük bir onur duydum. Kendisinin bilgi birikim ve insani yönü bizlere hep güven verdi. Tam bir gariban Garibanlarımız için ne zaman kapısını çalsak bizi geri göndermedi. Onu unutmayacağız. İnşallah gittiği yerde en iyi şekilde görevini yerine getirir. Başarılar diliyorum" dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Daha sonra sırasıyla söz alan ENKA Teknik Okulları Müdürü Refik Sargın, GEBKİM OSB Başkanı İbrahim Aracı, eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar Dilovası’na ve ülkesine katkılarından dolayı ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

ŞAHİN: DİLOVASI BENDE ÇOK GÜZEL ANILAR BIRAKTI
Son olarak konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, “Dilovası’nda görev yaptığım 3,5 yıllık süre içerisinde personelim, kolluk kuvvetlerim, belediye personeli, muhtarlarım ve sanayicilerimizle çok güzel diyaloglarımız oldu. Hepinizin bende ayrı bir yeri var. Hepinizle ayrı ayrı birer anım var. Göreve atandığımda her zaman olduğu gibi yine olumsuz söylemler hep kulağıma geldi. 

Dilovası’na olumsuz bir bakış açısı vardı. Ama biz hep farklı düşündük. Biz çalışacağız. Görevimizi yerine getireceğiz. Ülkemizin ve yaşadığımız kentin gelişimine katkı sunacağız. Diyerek göreve başladık. 3,5 yılda Dilovası bana çok zenginlikler kattı. Büyük bir zenginlikle gidiyorum.

EĞİTİME ÖNEM VERDİK
Ben devletimin imkanları ile okudum. Okuduktan sonra bende devletin imkanları ile benim gibi ülkesine ve milletine faydalı yeni nesillerin yetişmesi için eğitime çok önem verdim. Eğitim konusunda Dilovası’nda yaptığımız yatırımlar inşallah 10-15 sene sonra ilçemize çok güzel bir şekilde yansıyacak. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.

SANAYİCİMİZ ÜLKEMİZİN CENGAVERLERİDİR
Dilovası ayrıca bir sanayi kenti burada sanayinin çok büyük nimetlerini gördük. Sanayicimiz ülkemizin ekonomisine büyümesine katkı sunan birer cengaverlerdir. Onların insanlara sağladığı istihdam, çevreye duyarlı üretim ülkemiz açısından olduğu kadar bizler içinde çok önemlidir. Çok şükür Dilovası’nda bulunan OSB’ler olsun sanayicilerimiz olsun ülkesine ve milletine katkı sunmak için canla başla çalıştığını hep birlikte gördük" dedi.

BOL BOL HEDİYE VERDİLER
Konuşmalarının sonunda Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ENKA Teknik Lisesi Müdürü Refik Sargın, GEBKİM OSB Başkanı İbrahim Aracı, DOSB Başkanı Mustafa Türker ve kaymakamlık çalışanları Kaymakam Şahin’e teşekkür ederek hediye takdim ettiler.  

 
Son Güncelleme: 14.12.2016 13:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37