Doğru Parti Malatya'da teşkilatlanıyor

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlu'nun yaptığı Doğru Parti Malatya'da İl ve ilçe teşkilatlarını oluşturuyor.

04 Mart 2021 Perşembe 16:42
Doğru Parti Malatya'da teşkilatlanıyor

MALATYA (İGFA) - Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Battalgazi, Yeşilyurt ve Pütürge ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı.

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Güler Özgül, Yönetim Kurulu üyesi Nihat Nacar ve Battalgazi İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asuman Sevinçhan ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Vahap Güner'e parti ve  çalışmalara ilgili bilgi veren DP İl Bakanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın sorunlarının takipçisi olduklarını kaydetti.

"Sultansuyu Harasının özelleştirme adı altında şahıslara kiraya verilmesi bizleri üzmüştür" diyen Başkan Yalçın, "Sultansuyu Harasına Hipodrom yapılmasını beklerken, kurulu tesislerin özelleştirilmesi son derece düşündürücüdür. Bu nedenle Malatya'nın her sorununun takipçisi olacağız. Malatya'da yeni örgütleniyoruz. İl Teşkilatımızı, Kadın ve Gençlik Kollarını oluştutuyoruz. Battalgazi, Yeşilyturt ve Pütürge de ilçe tesşkilatlarımızı kurduk. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ise, her sorunun ve her derdin çözümünün siyaset kurumuna ait olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37