Dursun: Güzel bir hikaye yazacağız

Dursun: Güzel bir hikaye yazacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 09:33
 Dursun: Güzel bir hikaye yazacağız

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarı’nı ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Dursun, "Güzel ve yeni bir hikâye yazacağız. Hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
 
DURSUN HALK PAZARINDA 

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarına gitti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve gençlik kolları üyelerinin de katıldığı programda Başkan Adayı Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarı’nda esnaf ve Gebzelilerle buluştu. Dursun burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hem çalışmalarını anlattı hem de onların talep ve önerilerini dinledi.

BAMBAŞKA BİR GEBZE 

Başkan Adayı Recep Dursun, esnaf ve vatandaşlara yaklaşan seçimler öncesinde umut dağıttı. Dursun, "Mart'ın sonu bahar olacak. Tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Değişen ve gelişen Gebze'yi hep beraber kuracağız. Güzel ve aydınlık bir hikâye yazacağız. 

1 Nisan sabahından itibaren bambaşka bir Gebze’ye uyanacağız. Gencinden yaşlısına kadar insanların birlikte güldüğü ve yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent olacağız" dedi. 
Son Güncelleme: 03.02.2019 12:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37