Dursun: Halk odaklı hizmet sunacağız

Dursun: Halk odaklı hizmet sunacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ocak 2019 Pazartesi 20:27
 Dursun: Halk odaklı hizmet sunacağız
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, 31 Mart seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına günün her saatinde devam ediyor. 

Aylar öncesinden start verdiği çalışmaları devam ettiren Başkan Adayı Recep Dursun, gerçekleştirilen ev ziyaretleriyle Gebzelilere konuk oluyor. Kadın kollarının da katıldığı programla aynı gün iki farklı mahalleye konuk olan Recep Dursun, "Gebze tüm güzellikleri hak ediyor, Gebzeliler ne istiyorsa kendilerine o hizmetleri sunacağız" dedi. 

MEVLANA MAHALLESİ'NE GİTTİ 


31 Mart seçimleri öncesinde günlerdir sürdürdüğü çalışmaları devam ettiren CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun tüm Gebze’yi dolaşıyor. CHP İlçe Kadın kollarının da katıldığı programla aynı gün iki farklı mahallede ev ziyaretine giden Başkan Adayı Dursun’un ilk durağı Mevlana Mahallesindeki bir ev oldu. Burada kendisine gösterilen ilgiden ötürü memnun olan Recep Dursun, "Güzel bir Gebze, yaşanabilir bir şehir sözü veriyorum. Kenti birlikte yöneteceğiz, halkı yönetime dahil edeceğiz" dedi. 
HER MAHALLEYE KREŞ 

Her mahalleye kreş yapacaklarını kaydeden Recep Dursun, "İstediğiniz zaman çocuğunuzu oraya bırakacaksınız. Gözünüz arkada kalmadan, gidip işinizi yapacaksınız. Sürekli evlere kapanıyorsunuz, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var" derken, Gebze’de şu an bulunan hiçbir parkın tam anlamıyla yeterli olmadığını bu anlamdaki eksikliği de göreve başlar başlamaz gidereceklerini söyledi. Başkan Adayı Dursun, “Sorunlarını aşmış, mutlu ve huzurlu bir kent kuracağız" şeklinde konuştu.

SİZE HAKKINIZI VERECEĞİZ 

Günün bir sonraki durağında Yavuz Selim Mahallesinde bir eve konuk olan Başkan Adayı Dursun, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Rant odaklı değil halk odaklı anlayış felsefesini benimseyeceklerini söyleyen Dursun, "Yavuz Selim Mahallesinin en büyük derdi uzun zamandır tapu sorunu. Sizleri mağdur ettiler. Göreve gelir gelmez, ilk iş olarak bu mağduriyete son vereceğiz. Size zaten hakkınız olanı vereceğiz" diyerek tapu sözünü tekrarladı. 

HEPİMİZ GEBZELİYİZ 

Her mahalleye taziye evi kuracaklarını söyleyen Dursun, "Cenaze sahiplerinin hiç sıkılmadan gelen misafirini ağırlaması için yemeğinden çayına kadar tüm hizmetlerin belediyece verildiği taziye evlerimiz olacak" ifadesini kullandı.
 
Dursun ayrıca, "Her birimiz başka şehirlerden buraya gelmişiz, buralı olmuşuz, hepimiz Gebzeliyiz, Gebze çok daha güzel olmalı, 31 Mart sonrası inanıyorum, çok daha güzel bir kent kuracağız" diyerek iddiasını ortaya koydu. 
Son Güncelleme: 21.01.2019 20:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37