Dursun: Her şey güzel olacak

Dursun: Her şey güzel olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ocak 2019 Pazar 12:14
 Dursun: Her şey güzel olacak
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun esnaf gezilerine devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Dursun’un son durağı Mustafa Paşa Mahallesi oldu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve partililerin de katıldığı programda Mustafa Paşa Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmayan Dursun, Gebzelilere daha yaşanılabilir bir kent sözü verdi. 
KENTİ BERABER YÖNETELİM
 
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Dursun, "Biz Gebze’yi Gebzelilerle beraber yöneteceğiz. Değişim güzeldir. Değişimden yana olacağız. Gebze’de gencinden yaşlısına kadar herkesin değişimden yana bir beklentisi var.
 
Halkçı belediyecilik anlayışımızla vatandaşına el uzatan bir anlayış edineceğiz. Ulaşımdan, sağlık hizmetlerine kadar, kültüründen sporuna kadar pek çok anlamda kaliteli hizmet sunacağız" dedi. 
 
Başkan Adayı Recep Dursun'a özellikle kadınların ve gençlerin ilgi göstermesi dikkatten kaçmazken Dursun, "Belediye, vatandaşını müşteri olarak görmeyecek. Size hizmet vermek bizim görevimiz. Siz müşteri değilsiniz, biz de satıcı değiliz, her şey güzel olacak" dedi.
  
Son Güncelleme: 20.01.2019 12:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37