Dursun: Herkesin hakkını savunacağız

Dursun: Herkesin hakkını savunacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 23:58
 Dursun: Herkesin hakkını savunacağız

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerini sürdürüyor. Yavuz Selim Mahallesi’ne konuk olan Başkan Adayı Recep Dursun, "Her insanın ve sokakta yaşayan canlıların haklarını savunan bir anlayışımız olacak" dedi.

EVE KONUK OLDU 

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerine devam ediyor. Yavuz Selim Mahallesi’nde düzenlenen ev ziyaretine katılan Başkan Adayı Recep Dursun, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. 

Gerçekleştirilen ziyarete İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Şafak Akın ve İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları üyeleri katıldı. Başkan Adayı Recep Dursun burada, "Değişen ve üreten bir Gebze sözü veriyorum" dedi. 

HAKKINIZI SİZE VERECEĞİZ 

Başkan Adayı Recep Dursun, "Beylikbağı bölgesinin temel sorunu tapu sorunu. 7 senedir burada kardeş olduk, birbirimize yoldaş olduk. Göreve gelir gelmez bu anlamda gerekeni yapacağız. Hakkınızı size teslim edip ardından diğer hizmetler için beraber karar vereceğiz. Beylikbağı bölgesini birlikte geliştireceğiz. Bu bölge için hangi hizmet isteniyorsa onları yapacağız. Martın sonundaki baharı hep beraber yaşayacağız" şeklinde konuştu.

BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ 

"Yan yana insanca yaşayacağız" diyen Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, "Sokakta yaşayan canlıların da haklarını savunacağız. Hep birlikte yaşadığımız bir Gebze meydana getireceğiz. Çocuklarımız için kreş, gençler için kültür ve sanat merkezleri yapacağız. Pazar alanlarını her mahalleye taşıyacağız. Kaynaklarını doğru kullanan bir anlayışla kısa zamanda mutlu ve huzurlu bir şehir oluşturacağız" dedi. 
Son Güncelleme: 26.02.2019 00:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37