Dursun: Kimseyi, kimseden ayırmayacağız

Dursun: Kimseyi, kimseden ayırmayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2019 Cuma 01:25
 Dursun: Kimseyi, kimseden ayırmayacağız
Millet İttifakı’nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Yıldızpan Orman Ürünleri Fabrikası’nı ziyaret etti.
 
Millet İttifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adaylarının da katıldığı fabrika ziyaretinde Başkan Adayı Recep Dursun, öğle yemeğini burada yedi. 
Yemek sonrasında fabrika işçileriyle bir araya gelen Dursun, "Hizmet alamayan bir kentimiz var. Para harcıyoruz ancak karşılığında hizmet alamıyoruz. Koskoca Gebze Belediyesi bir tane otopark yapmış değil. Çocuklarımızın faydalanacağı güvenli çocuk parkları yok. 

Parklar yaptığını zanneden bir anlayış var. Akşam olduktan sonra parklarda oturmayı bırakın, yanlarından bile geçmiyoruz. Kent Meydanı halktan uzak ve kopuk" dedi.
 
YENİ BİR BAHAR OLSUN 

Harcanan paralar karşılığında sıfır hizmet alındığını söyleyen Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, "Ayırmadan, bölmeden ve ötekileştirmeden bu kenti yönetmek istiyoruz. İnsanlar artık yoruldu. Yeni bir umut istiyorlar. Her mahalleye eşit hizmet yapacağız. Hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmayacağız. Yeni ve mutlu bir Gebze mümkün. Yeni bir bahara merhaba diyelim" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 09.03.2019 22:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37