Dursun: Okuma kültürünü arttıracağız

Dursun: Okuma kültürünü arttıracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2019 Cuma 12:08
 Dursun: Okuma kültürünü arttıracağız
 

Millet İttifakı'nın
CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kütüphanesi’nin yer ve bina açısından yetersiz kaldığını söylerken, "Uzun zamandır yeni yerine taşınamayan bir kütüphanemiz var, göreve geldiğimizde kütüphane sıkıntısını çözeceğiz. Kentimizdeki kitapseverleri sevindireceğiz" dedi.
 
KÜTÜPHANEMİZ YETERSİZ 

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze Halk Kütüphanesi’nin Gebzelilere hizmet anlamında eksik ve yetersiz kaldığını, Gebzeli kitapseverlerin uzun zamandır kütüphane sıkıntısı yaşadığını kaydetti. 

Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı, "İlçe başkanlığım döneminde de bu konuyla yakından ilgilenmiş, kütüphane konusunda çalışmalar yapmıştım. Gebzelilerin mevcut kütüphanede kitap okuması ve bilgilenmesi mümkün değil" dedi. 

SORUNA NOKTA KOYACAĞIZ 

Uzun zamandır mevcut kütüphanenin yeni yerine taşınamadığını söyleyen Başkan Adayı Recep Dursun, "Sorun epeydir belli. Yeni yere taşınma konusu bunca zaman almamalıydı. Gebzeli kitapseverlerin Halk Kütüphanesinden yüzde yüz faydalanması zor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin mevcut yerde sağlıklı şekilde hizmet almadığını görüyoruz, göreve geldiğimizde kütüphane sorununa nokta koyacağız. Gebzeli kitapseverleri mutlu edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.02.2019 23:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37