Dursun: Sanata ve sanatçıya destek vereceğiz

Dursun: Sanata ve sanatçıya destek vereceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2019 Salı 00:37
Dursun: Sanata ve sanatçıya destek vereceğiz

 


Millet İttifakı
'nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze'de sanat sokakları kültürünü hayata geçireceklerini ve Gebzeli gençlerin istedikleri sanat dalında çalışmalar yapabileceğini ifade etti.

BÜYÜK BOŞLUK VAR

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze’nin kültür ve sanat açısından sınıfta kaldığını, göreve geldiklerinde sanat ve sanatçısıyla konuşulan bir Gebze oluşturacaklarını söyledi. 

Başkan Adayı Recep Dursun, "Gebze’de sanatsal anlamda büyük bir boşluk söz konusu. Sanat sokakları kültürünü hayata geçireceğiz. Sokak müzisyenlerine destek olacağız, sanatla uğraşan insanlara destek vereceğiz" dedi.

SORGULAYAN BİR KENT

Doğayla barışık, sokaktaki canlıları seven ve sanatı destekleyen bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını kaydeden Millet ittifakı Başkan Adayı Recep Dursun, "Kültür Merkezlerimiz var. Ancak her ay aynı insanlar karşımızda. Defalarca Gebze’ye gelen konuşmacılar bizlerle. Birbirini tekrar eden işler yapmayacağız, okuyan, sorgulayan ve sanatla birlikte yaşayan bir Gebze için söz veriyoruz, bizler sanata ve sanatçıya destek olacağız" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 19.02.2019 00:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37