Dursun: Sanatsız toplumlar geri kalır

Dursun: Sanatsız toplumlar geri kalır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mart 2019 Pazar 13:28
 Dursun: Sanatsız toplumlar geri kalır

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, GESMEK ve KO-MEK Kurs Merkezlerini ziyaret etti. Kurs binalarına giden Başkan Adayı Recep Dursun, kurs alan kadın kursiyerlere karanfil vererek çalışmalarında başarılar diledi.
 
KURSİYERLERE KARANFİL 

Millet İttifakı'nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun GESMEK ve KO-MEK Kurs Merkezlerine konuk oldu. Gerçekleştirilen ziyarete CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Kadın Kolları yöneticileri ve Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adayları katıldılar. GESMEK ve KO-MEK Kurs Merkezlerinde kadın kursiyerlere başarılar dileyen Başkan Adayı Recep Dursun kursiyerlere karanfil vererek sürpriz yaptı. 

SANATÇIYA DESTEK OLACAĞIZ 

Kadın kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Adayı Recep Dursun, "Kadınlarımızın kültür ve sanatla olan uğraşları önemli. Bu anlamda eksikleri biliyoruz. Bu eksiklerin tamamlanması konusunda gereken adımları atacağız. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Sanatla uğraşmayan toplumlar tarih boyunca geri kalmışlardır. Sokak sanatçıları için projelerimiz var. Sanatı ve sanatçıları sonuna kadar destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37