Dursun:Herkesin başkanı olacağım

Dursun:Herkesin başkanı olacağım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ocak 2019 Pazartesi 16:30
 Dursun:Herkesin başkanı olacağım

 

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun aynı gün içerisinde üç farklı dernek ziyareti gerçekleştirdi. Yoğun programına her gün sabahın erken saatlerinde başlayıp akşamın geç saatlerine kadar devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, bu anlamda rekora koşuyor.
 
HER GÜN YOĞUN TEMPO 

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun temposunu yedi gün yirmi dört saat sürdürüyor. Aynı gün içerisinde üç farklı dernek ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Recep Dursun, sabah akşam Gebzelilerle bir araya geliyor. 

Yoğun temposuyla bu anlamda rekora koşan Dursun’un önceki günkü ilk durağı Rize İkizdere Gürdere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olurken Dursun burada dernek üyeleriyle bir araya geldi. 

EVLERİNE EKMEK GÖTÜRECEKLER 

Başkan Adayı Recep Dursun’un ikinci adresi Düzceliler Derneği oldu. Dursun buradaki konuşmasında “Her mahallenin Pazar’ı olacak. Her mahallenin taziye evi olacak. Parklarımız güvensiz, komşularımızla günün her saatinde oturacağız parklarımız olacak. Alışkanlıklar değişecek. Gönül köprüsü kuracağız. İş arayan vatandaşımıza iş bulacağız, evlerine ekmek götürecekler. Hepimiz buraya farklı yerlerden geldik, ancak hepimiz Gebzeliyiz” dedi.
 
VATANDAŞ SAĞLIKLI BESLENECEK 

Ötekileştirmeden, insanca yaşam sözü veren Başkan Adayı Recep Dursun, "Gebze yap-boz tahtası olmayacak. Hizmet yaparken vatandaşımızın istemediği bir şeyi yapmayacağız. Vatandaşına sağlıklı gıdalar yediren Halk Gıda’yı kuracağız. Burada hem sağlıklı hem de ekonomik olarak ucuz ürünler satılacak. Engelli kardeşlerimiz için projelerimiz var. Onları mağdur etmeyeceğiz. Gebze yaşanabilir bir kent haline gelecek" şeklinde konuştu.

GÜZELLİKLERLE DOLU GEBZE 

Son olarak Ağrılılar Derneğine misafir olan Dursun, ayırımcı anlayışı ortadan kaldıracaklarını söyledi. Başkan Adayı Dursun, "Vatandaşını birbirinden ayıran bir anlayış olmaz. Hepimiz Gebzeliyiz. Herkesin Belediye Başkanı olacağım. Seçimden seçime kapınızı çalmayacağım, her zaman sizlerle olacağım. Herkesin yaşamak için can atacağı bir kent yaratacağız. Hep beraber güzelliklerle dolu bir şehir kuracağız. Martın sonunda güneş açacak" dedi. 
Son Güncelleme: 28.01.2019 20:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37