Flormar işçilerine Çetinkaya'dan destek

Flormar işçilerine Çetinkaya'dan destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2019 Perşembe 11:12
 Flormar işçilerine Çetinkaya'dan destek

Gebze'de yaşayanların daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için projeler üreten Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Flormar işçilerinin hak arayışlarına destek vermek amacıyla fabrika önünde eylemlerini sürdüren işçileri ziyaret etti.

Her geçen gün kendisiyle yarışan Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, çalışma temposuyla adeta Gebze’de adım atmadık yer bırakmıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla Hastane’de görevine başlayan Çetinkaya öğleden sonra devam ettiği seçim çalışmalarına Flormar işçileri ile başlayıp yarım günün içerisine ev, semt pazarı, esnaf ziyaretinin yanı sıra cafe programları ve akşam da kirazpınar çıkarması ile noktaladı.


Seçim çalışmalarında programdan programa uçarcasına koştuğu görülen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya halktan büyük teveccüh geliyor. Halkın arasında sürekli olmaya gayret gösteren Başkan Adayı Çetinkaya, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor bayanlar tarafından sevgi çemberine alınıyor.

ÇAT KAPI ÇETİNKAYA

Sendikal süreç sonrası işlerinden olan Flormar işçilerinin haklı hak arayışlarına destek vermek amacıyla fabrika önünde ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, kendisinin de bir çalışan olduğunu ifade ederek, "Hak ve hukuk ekseni çevresinde gerçekleşen bütün hak arayışlarının destekçisiyiz. Uzun zamandır mevcut durumunuzun devam bizleri son derece üzmektedir. Teşkilat olarak elimizden ne gelirse biz bu taşın altına elimizi koymaya hazırız" dedi. 

Çalışmalarının ikinci durağı olan Tatlıkuyu Pazar ziyareti öncesinde çat kapı ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Çetinkaya’yı kapılarının önlerinde gören Tatlıkuyu halkı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ev ziyaretinin ardından pazarcı esnafın sorunlarını dinlemek için Pazarı gezen Başkan Adayı Çetinkaya, tezgahları tek tek gezerek tüm esnafın sorunlarını dinledi kendi projelerini anlattı. 

Gebze’yi sadece fiziki mekanlarda oturarak yönetmeyeceğini her fırsatta belirten Başkan adayı Çetinkaya, "Bizim amacımız halkın içinde olup ne yaşadığını bilen ona göre sorunlara çözüm bulan bir yönetim anlayışı olacaktır. Bunun içinde sürekli sahada ve halkın arasında olmamız lazım" dedi. Gençlerin kendisi için çok önemli olduğunu katıldığı tüm platformlarda söyleyen Başkan adayı Çetinkaya, "Gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Her gün mutlaka bir ya da birkaç cafe ziyaretlerimiz oluyor. Gençlerin daha fazla yönetimde söz sahibi olmasını sağlamak istiyoruz. Gençler için çok güzel projelerimiz var. bu kenti onlarla birlikte Türkiye’de marka kent yapacağız" dedi. 

Kirazpınar Emlak Konutları site sakinleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Çetinkaya, önce sorunları dinledi nasıl bir Gebze’de yaşamak istediklerini sordu ardından da 1 Nisan sonrası yapacağı projeleri anlattı. Amacının herkesin Başkanı olmak olduğunun altını çizen Çetinkaya, yapacağı tüm çalışmalarda acil eylem planlarının yanı sıra her mahallenin eşit hizmet alacağı noktasında söz verdi.

Son Güncelleme: 21.02.2019 22:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37