Gebze’de ses getiren ziyaret

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’ı ziyaret etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ağustos 2020 Salı 23:00
Gebze’de ses getiren ziyaret

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’ı ziyaret etti. Ziyaret Gebze siyasetinde bir çok soruyu da beraberinde getirdi.

26 Temmuz 2020 tarihinde yapılan ilk olağan kongrede seçilmiş ilçe başkanı olan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, sürpriz hamleleriyle Gebze siyasetine damga vurmaya başladı. Osmanoğlu, siyasi işler başkanı Hasan Arabacı ile birlikte 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Serap Çakır’ı ziyaret etti.

Seçimlerde 16 bin oy alarak dengeleri değiştiren, aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’a kongrelerine katıldığı için teşekkür eden Osmanoğlu’nun ziyareti merak uyandırdı. Bilindiği üzere Gelecek Partisi’nin kongresine katılanlar arasında Serap Çakır’ın yer alması oldukça dikkat çekmiş ve “Serap Çakır Gelecek Partisi’ne mi katılıyor” diye kamuoyunda yankı bulmuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37