Gebze'ye hizmet için siyasete gireceğim

Gebze'ye hizmet için siyasete gireceğim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Mayıs 2017 Çarşamba 02:26
 Gebze'ye hizmet için siyasete gireceğim



Gebzeli işadamı Ali Kemal Aydın gelenek haline getirdiği iftar yemeğinin 12'cisinde gazetecilerle bir araya geldi. 

1991 yılından beri Gebze'de iş hayatını sürdürdüğünü ve artık Gebze'ye bir şeyler vermek istediğini söyleyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

12 yıldır aralıksız olarak süren geleneksel hale dönüşmüş iftar yemeğinde siz değerli dostlarımızla yine bir aradayız. Bugün bizi bir araya toplayan Gebzemize çok şey borçluyuz. 1991 yılından beri Gebze'de iş hayatımı sürdürüyorum. 2000-2005 yılları arasında da Gebze Ticaret Odası'nda meclis üyeliği yapmış bulunmaktayım.

Gerek iş, gerek sosyal hayatta çok şey borçlu olduğumuz Gebze için hepimize büyük görevler düşüyor. İş hayatımın başlangıcından bugüne kadar, Gebze Ticaret Odası meclis üyeliğim dahilinde daha yaşanabilir bir Gebze için büyük bir gayret ve istikrarla çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. 

Gebze'nin sorunlarının çözümü için katıldığım her platformda bu şehirde yaşayanların birlik, beraberliğinin sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemini vurguladım. Bugün gelinen noktada ise Gebze için daha fazla şeyler yapabilmek adına siyasetin önemini hepimiz biliyor ve görüyoruz.

Bunun için uzun süredir gerek siyaset, gerek iş dünyası ve gerekse sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum. Yaptığım bu istişareler sonucunda şehrin sorunlarınınçözümünde siyasetin gerekli olduğuna kanaat getirdim. Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi daha elzem ve somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak kararı almış bulunmaktayım.

Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, Gebzemizin ve halkımızın sorunlarını meclise taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmışolduğum bu yoldaki tek gayem Gebzemizin hakettiği değeri kazanabilmesine vesile vesile olmaktır.

Unutmamak gerekir ki her şeyde olduğu gibi siyaset de ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden olan 'Ben değil, biz' düşüncesi ile Gebze'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturabileceğimize inanıyorum. 

Merhum Alaattin Kurt'un açmış olduğu ufuktan ilerliyerek 'Siz varsanız, biz varız' inancı ile biz de başaracağız.

Siyasette de inancım odur ki milletvekilliği sıralamasında Gebze'den ilk 5'in içinde mutlaka 2 kişinin olmasıdır. Gebze İstanbul ve Kocaeli'nin arka bahçesi olmaktan çıkarılmalıdır. Her yerde olduğu gibi siyasette de biat kültürünü kabul etmiyorum. Benim olduğum yerde fark olmalı. Her manada normal olmadığımı kabul ediyorum.  


Son Güncelleme: 31.05.2017 02:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37