banner55

Gelecek Kocaeli deprem bölgesinde

Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatı sessiz sedası gittiği İzmir’de depremzedelerin yaralarına merhem olmaya çalışıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Kasım 2020 Perşembe 22:47
Gelecek Kocaeli deprem bölgesinde

Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatı sessiz sedası gittiği İzmir’de depremzedelerin yaralarına merhem olmaya çalışıyor. İzmir il teşkilatıyla birlikte kurulan çadırda yemek dağıtmaya başlayan Gelecek Partililer depremzedelerin gönüllerinde taht kurdular.

Gelecek Partisi Kocaeli Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Fatih Şıkoğlu, depremden hemen sonra İzmir’e giderek Bornova’da yemek çadırı kurulması için yapılan çalışmalara öncülük etti. İzmir il teşkilatıyla birlikte kolları sıvayan Mehmet Fatih Şıkoğlu,”Burada yaşanan felaket ve vatandaşlarımızın karşılaşabileceği mağduriyetleri en iyi bizler anlarız. Evsiz kalan ya da korku ve endişe nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımıza yemek dağıtımı yapıyoruz. Kocaeli’den geldiğimizi söyleyip yanlarında olduğumuzu ve tüm hemşerilerimizin geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz” dedi.

Bu arada Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar başkanlığında topladığı giyim yardımlarını da hafta sonu deprem bölgesine ulaştırılacak. Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, deprem gibi bir felaket karşısında millet olarak birlik ve beraberliğimizi göstermemiz gerektiğini vurgulayarak,”Umarım deprem gerçeği ve alınması gereken önlemler konusunda bu günlerde dile getirilen söylemler yine havada kalmaz. Bir an önce yasal düzenlemeler yapılmalı ve denetimler artırılarak, ihmali olanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37