Gelecek Kocaeli tam kadro esnaf ziyaretinde

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran gün boyu İzmit Bekirpaşa bölgesindeydi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2020 Pazartesi 22:27
Gelecek Kocaeli tam kadro esnaf ziyaretinde

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran gün boyu İzmit Bekirpaşa bölgesindeydi. Başaran, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, kadın kolları başkanı Esra Yeşil ve il gençlik kolları başkanı Sema Bozaba ile birlikte Turan Güneş Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başaran, ilçe başkanı Ömer Uçar ile birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundular. Seçim dönemi olmamasına rağmen kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar adeta bir dokun bir ah işit durumundaydı.

Her konuşanın işsizlik, pahalılık ve yolsuzluklardan şikayet ettiği görülürken, başkan Başaran ise “Umutsuzluğa kapılmak yok. Güzel günler gelecek. Elbet bu günler geçecek ve eninde sonunda sandık önünüze gelecek. Sandıktan kaçış yok. Bizler artık aranızdayız. Hatta il ve ilçe binamız bölgenizde. Komşu sayılırız. Çay, kahve içmeye Kandıra sapağı Demokrasi Bulvarındaki binamıza bekliyoruz” diyerek ziyaret turunu devam ettirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37