banner55

Gelecek Partisi Derince Ümit Yıldız'a emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Derince İlçe Başkanlığına Ümit Yıldız atadıklarını açıkladı. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Nisan 2020 Pazartesi 13:38
Gelecek Partisi Derince Ümit Yıldız'a emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Derince İlçe Başkanlığı görevine atanan Ümit Yıldız’a yetki belgesini ulaştırdı.

Corona virüsü salgını nedeniyle tören ve toplu programları iptal ettiklerini vurgulayarak görevlendirmeyi yapan Başaran, Ümit Yıldız’a başarılar diledi.

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Ümit Yıldız, “Gelecek Partisi Derince ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir’e, il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önemli ve olağan dışı bir dönemden geçiyoruz. Bu tatsız sürecin ne zaman neticeleneceğini maalesef net ve açık kestirilemiyor. Süreyi kısaltmak için hepimizin dikkatli hareket etmesi lazım. Yeni süreç yaşanıyor. Bu süreçte yeni kurulan partimiz teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiğimiz şu günlerde partimizin yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. İlçe yönetimlerimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın inanç, kültür, hak, özgürlük, ekonomi ve cinsiyet ayrımı yapmadan öneri ve taleplerini göz ardı etmeden katılımcı ve müzakereci bir yöntemle, geniş bir mutabakatla partimizle bütünleşmeyi sağlamak istiyorum” dedi. 

ÜMİT YILDIZ
1988 Van Çaldıran doğumlu olan Ümit Yıldız, Haran Üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi işletme bölümü mezunu. Ticaretle uğraşan Yıldız, evli üç çocuk babasıyım.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37