Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a soruşturma

14 Ocak 2022 Cuma 12:43
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a soruşturma

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın bir gazeteye verdiği mülakatta sarf ettiği sözlerle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen soruşturma başlattı.ANKARA (İGFA) - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın bir gazetedeki röportajdaki söylemlerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen soruşturma başlatıldı.

TRT Haber'in aktardığına göre Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın verdiği mülakatta;  YSK üyeleri hakkında sarf ettiği bir kısım sözleri sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından “heyet halinde çalışan kamu görevlilerini alenen tehdit” ve “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik”suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Soruşturma haberinin duyulması üzerine Selçuk Özdağ'ın sosyal medya hesabına da bir çok destek mesajları gelmeye başladı. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray da, "YSK değil mi kanunsuzca mühürsüz oyları saydırarak ucube rejimin önünü açan ve İstanbul seçimlerini iptal eden? Sayın Savcı, asıl YSK için soruşturma açmalı" yorumunda bulundu.

https://twitter.com/TCAytunCiray/status/1481922056572841998

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37