Gelecek Partisi Gölcük yönetimini oluşturdu

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Gölcük İlçe Başkanlığı görevine atanan Kadriye Güner, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mayıs 2020 Cumartesi 18:19
Gelecek Partisi Gölcük yönetimini oluşturdu

Göreve atandıktan sonra Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:32 Kat:2 adresinde ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti. 

İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte resmi işlemlerini tamamlayan Kadriye Güner, “İlçe binamızın tefrişatı nı en kısa sürede tamamlayacağız. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımlarında bulunduk.

Maske temin edemeyen vatandaşlarımıza da imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınını en az hasarla atlatmayı, tüm vatandaşlarımızla sağlıklı günlerde bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Önümüzde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Ramazan bayramı var. Tüm halkımızın bayramlarını şimdiden kutluyoruz” dedi.

GELECEK PARTİSİ GÖLCÜK
İLÇE YÖNETİM KURULU:

Kadriye Güner
Tevfik Şengönül
AliAlparslan
Nuriye Atamer
Ümit Uğuz
Ergün Tunç
Yasin Acar
Bahattin Eken
Cevat Baltürk
Erkan Erincu
Ahmet Açık
Yusuf Yalçın
Furkan Bayraktar
Yılmaz Balcıoğlu
Sena Aydınlık
Yasin Kanik
Ömer Dülger
Kemal ŞahinÜmit Durna
Ümit Durna
Umut Yüksel

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37