Gelecek Partisi Gölcük’de Güner seçilmiş başkan

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede kurucu ilçe başkanı Kadriye Güner seçilmiş başkan oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ağustos 2020 Cumartesi 17:40
Gelecek Partisi Gölcük’de Güner seçilmiş başkan

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede kurucu ilçe başkanı Kadriye Güner seçilmiş başkan oldu.

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor. İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, başta olmak üzere il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu genel kurul Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Eşrefbey Apartmanındaki ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede divan başkanlığına Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Murat Özden, yardımcılıklarına Eyüp Gençer ile Sevil Koçbora seçildi. 15 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı genel kurulda 20 yönetim kurulu üyesi ile 65 il kongre delegesi belirlendi.

GÖLCÜK SİYASETİNE KADIN ELİ DEĞDİ

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, BBP Gölcük Şahin Akpınar, Saadet Partisi Göcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Konya Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akyol’unda hazır bulunduğu kongrede açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Kadriye Güner, “insanların değil, fikirlerin çarpıştığı, sorun odalı değil çözüm odaklı, haksızlık karşısında adaleti savunan, ekonomik menfaatlerin değil huzur, güven ve liyaketin hakim olduğu bir anlayışı baz alacağız. İlçemiz menfaatleri için hem yerel hem genel iktidarın takipçisi olacağız. Hedefimiz Gölcük’te iktidar olmak. Artık Gölcük siyasetine kadın eli değecek” dedi. İl başkanı Ömer Faruk başaran ise “Benim siyaset anlayışımı beğenmeyenler olabilir. Ben diyorum ki Gelecek Partisi büyük sürpriz yapacak. Ben bu sözümün arkasındayım. Biz gümbür gümbür geliyoruz. Sürprizlerle geliyoruz” dedi.

OY RANIMIZ ŞU ANDA YÜZDE 6

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir de yaptığı knuşmada, “Çok fazla konuşmadan çok işler yapacağız. Ahmet Davutoğlu gibi mütevazi, siyaset ve biim insanı, bilge bir genel başkanımız var. Yok olan adaleti, hukuku, ekonomiyi dizayn etmeye geliyoruz. Toplumu ayrıştırma dışında bir şey yapmıyorlar. Ekonomi battıkça batıyor. Boşanmalar, işsizlik artmış. İnanın 4-5 bakanlar kurulu uşturacak kadrolarımız var. Zorlubir yolculuğa çıktık. Kavganın kimseye faydası yok. Her tarafımız ihanetle çevrili. Bu parti şu anda bile yüzde 6’lara ulaşan oy ranına sahip. Kongre süreçleri tamamlandığında bakın o zaman neler oluyor” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37