Gelecek Partisi İzmit İlçe, Alper Gülebaş'a emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu İzmit İlçe Başkanlığına Alper Gülebaş’ı atadıklarını açıkladı. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Nisan 2020 Perşembe 13:23
Gelecek Partisi İzmit İlçe, Alper Gülebaş'a emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Alper Gülebaş’a yetki belgesini verdi. Corona virüsü salgını nedeniyle tören ve toplu programları iptal ettiklerini vurgulayarak, Alper Gülebaş’a başarılar diledi. İzmit Demokrasi Bulvarındaki binada faaliyet gösterecek olan İzmit İlçe Başkanlığı için kolları sıvayan Alper Gülebaş yaptığı açıklama, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. En kısa sürede yönetim kurulumu oluşturup onaya sunacağım” dedi.

ALPER GÜLEBAŞ 
1988 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde doğdu. Maltepe Küçükyalı ilköğretim Okulu ve Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesini tamamlayan Gülebaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Gülebaş halen Anadolu Üniversitesi turizm bölümüne devam etmektedir.
Askerliğini Şırnak Silopi’de yapan Gülebaş, 2012-2014 yılları arasında İstanbul Marriott Otel Asia’da kurumsal satış temsilcisi olarak iş hayatına atıldı. 2008 yılında temelini attığı Zirve Dağ Evi adını verdiği şirketinde 2014 yılından itibaren turizm işletmeciliği yapmaktadır. Bekar olan Gülebaş, Gelecek Partisi kurucu İzmit İlçe Başkanı olarak atanmıştır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37