banner55

Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatı, Başaran başkanlığında toplandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran il başkanlık divanı ile yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı topladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2020 Salı 14:37
Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatı, Başaran başkanlığında toplandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran il başkanlık divanı ile yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı topladı. Genel bir durum değerlendirmesi yapılan toplantılarda yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıya telefonla bağlanan genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun övgü dolu sözleri partililere büyük moral aşıladı. 

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli’de yoğun hareketlilik devam ediyor. Pandemi yasaklarının bir bölümünün kalkması ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte tüm teşkilatlarda tempo yükseltildi. 
İlk olarak başkanlık divanını toplayan il başkanı Ömer Faruk Başaran, başkan yardımcılarından görev alanlarıyla ilgili brifing aldı. 
Daha sonra il yönetim kurulu üyelerini de toplayan başkan Başaran, yaşanan olağanüstü sürece karşın gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Elbette gelinen nokta memnuniyet verici. Ancak bu yeterli değil. İlçe teşkilatları bir an önce tamamlanmalı ve üye kayıtlarına başlamalıyız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. 
Genel merkezde bile örnek gösteriliyoruz. Her hafta pazartesi günü il yönetim kurulu, salı günleri de ilçe yönetim kurulları toplanacak. Bende her hafta bir ilçe yönetim kurulu toplantısına başkanlık edeceğim. Tüm birim başkanlarımız çalışmalarını aylık rapor haline getirecek ve toplantıda paylaşacak” dedi. 
Başaran’ın konuşması sırasında genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun araması ise büyük sürpriz oldu. Partililere görüntülü olarak hitabeden Davutoğlu, memnuniyetini dile getirerek ilk fırsatta ziyarete geleceğini vurguladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37