Gümüşhaneliler Federasyonu ve Dernekleri'nden Bayrak'a ziyaret

Gümüşhaneliler Federasyonu ve Dernekleri'nden Bayrak'a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2019 Pazartesi 16:51
 Gümüşhaneliler Federasyonu ve Dernekleri'nden Bayrak'a ziyaret

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Gümüşhaneliler Federasyonu ve Gümüşhane Dernekleri Başkan Adayı Bayrak’ı ziyaret etti.
 
İlçe Teşkilatında gerçekleşen ziyarete Gümüşhaneliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Olgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Keskinoğlu, Efendi Gürbüz, Agalar Yağız, İbrahim Köse ile Çayırova Babakonağı Derneği Başkanı Naci Çelik, Akçal Köyü Dernek Başkanı Yusuf Yıldız, Şiranlılar Dernek Başkanı Soner Özdemir, Kelkitliler Dernek Başkanı Adem Sevinç, Şendere Çayırçukur Dernek Başkanı Ahmet Polat ve Dilovası Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Coşan katıldı.
BAYRAK: SİZLERİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Çok kıymetli dernek başkanlarıma bizleri ziyaret ederek onure ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum. Memleketimizin milli ve manevi değerlerini yaşatmak adına mücadele veren ve çalışan derneklerimizin bu süreçte bizlerinde yanında olmasından son derece mutluyuz.

Çayırova’nın bir evladı olarak ilçemizin kaynaklarını doğru ve etkin bir şekilde kullanıp yaşanabilir bir kent oluşturmak hedefi ile her görüşten ve fikirden insana saygı duyan bir yapı ile Çayırovamızın yönetimine talip olduk. Bu süreçte sizler gibi kıymetli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile istişare edip fikirlerini duymaktan da ayrıca memnun oluyoruz” dedi.


GÜMÜŞHANELİLER BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ


Başkan Adayı İlhami Bayrak’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden Gümüşhaneliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Olgun ise “Öncelikle şahsınıza çıkmış olduğunuz bu yolda Federasyonumuz ve derneklerimiz adına başarılar diliyorum. Umuyorum ki sizin için hayırlısı olur. Gümüşhane Dernekleri olarak ilçelerimizin en iyi şekilde yönetilmesi için çaba sarf eden tüm siyasi partileri ziyaret ederek başarı dileklerimizi iletiyoruz. Bu kapsamda da ilk olarak bir hemşerimiz olarak ziyaretlerimize sizinle başlamak istedik. İYİ Parti ve yöneticilerine de ev sahipliklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ikramlar ve sohbet eşliğinde son buldu.

Son Güncelleme: 19.02.2019 00:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37