Hürriyet, Gebze Adem Yavuz mahallesini unutmadı

Hürriyet, Gebze Adem Yavuz mahallesini unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Kasım 2017 Perşembe 20:15
 Hürriyet, Gebze Adem Yavuz mahallesini unutmadı


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde destek olmak üzere ziyaret ettiği ve tapu sorunu yaşayan Gebze Adem Yavuz Mahallesi’nin sorununu meclise taşıdı.

Gebze Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini geçtiğimiz günlerde ziyaret eden ve tek tek sorunlarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mahallenin tapu sorununu mecliste dile getirdi. Mecliste söz alan Hürriyet, "Sorumsuz davranan Gebze Belediye Başkanına Hükûmetinizin bir yaptırımı olacak mıdır?" diyerek konuya dikkat çekti.

40 YILLIK EVLERİNDE MÜŞTERİ OLDULAR
Mecliste konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "Kocaeli'de Gebze ilçemizin Adem Yavuz Mahallesi sakinleri uzun zamandır tapu sorunu yaşamakta. Yıllardır burada yaşayan vatandaşlarımıza 2981 sayılı Yasa gereğince tapu tahsis belgesi verildi. 

Şimdi Gebze Belediyesi, tapu tahsis belgelerini tapuya dönüştürürken orada yaşayan vatandaşlarımıza kırk yıldır oturdukları evlerini sıradan bir müşteri gibi yüksek fiyatla satmaya çalışıyor ancak dar gelirli insanların bu şekilde arsa edinmesi mümkün değildir. Vatandaşımızın tek isteği hak sahibi oldukları tapularını almaktır.

GEBZE'DE AYNI SORUNU YAŞAYAN 10 MAHALLE VAR
Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, "Gebze Belediyesine buradan sesleniyorum: Bugün yapılacak Belediye Meclisinde vatandaştan yana karar alın, vatandaşa hizmet etmek için seçildiğinizi ve oturduğunuz koltukların sizi seçenlere ait olduğunu unutmayın. 
Gebze halkı sizin müşteriniz değildir, derhâl bu mağduriyetlere son verin ve Hükûmete buradan soruyorum. Sorumsuz davranan Gebze Belediye Başkanına Hükûmetinizin bir yaptırımı olacak mıdır? Aynı sorunu yaşayan Gebze'nin 10 mahallesiyle birlikte Çayırova ilçesi, Emek ve İnönü mahallelerinin sesini ne zaman duyacaksınız?" açıklamasında bulundu. 


Son Güncelleme: 02.11.2017 20:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37