Hürriyet: Şatafat için insanları mağdur etmeyin

Bakan Arslan gelmeyince Kandıra yolu açılmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ekim 2016 Pazar 23:22
Hürriyet: Şatafat için insanları mağdur etmeyin
CHP Milletvekili Hürriyet temel atma töreni ertelenen Kandıra duble yolu hakkında sert konuştu, “Sizin şatafatlı açılış merakınız yüzünden insanları daha fazla mağdur edemezsiniz.”

Kandıra duble yol inşaatının Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılamaması nedeniyle ertelenmesiyle ilgili açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Siz tören yapacaksınız diye insanları mağdur etmeye hakkınız yok” dedi.

BİTİRİN ARTIK DEMİŞTİ
Sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşanması sebebiyle ismi‘Ölüm Yolu’na çıkan Kandıra yolu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılamaması nedeniyle temel atma töreni ileri bir tarihe ertelendi. Uzun yıllardan beri gerek ölümlü trafik kazaları, gerek ihale süreci ile gündemden düşmeyen Kandıra yolu için geçtiğimiz günlerde CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet açıklamada bulunmuş ve yolun bir an önce bitirilmesi gerektiği vurgulanmıştı. Hürriyet o zamanki açıklamasında, “Sadece 6 ayda 11 kişi öldü, 51 kişi yaralandı. Bakan Fikri Işık, ‘Yakında Ulaştırma Bakanımızla İzmit - Kandıra yolunun temel atma törenini yapacağız’ dedi ama, duble yol müjdesinden beri tek yapılan tören, cenaze törenleri” diyerek tüm dikkatleri toplamıştı.

SİZ ŞATAFATI BİZ İNSANLARI SEVİYORUZ
CHP Milletvekili Hürriyet’in bu açıklamasının ardından Ankara'da birkaç görüşme yapan AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Kandıra-İzmit duble yolunun 15 Ekim de temelinin atılacağı açıklamasını yaptı. Ancak önceki gün yapılan yeni açıklamada ise, “Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılamaması nedeniyle temel atma töreni ertelenmiştir” denildi. Yıllardan beri ha başlandı ha başlanacak denen Kandıra yolunun yeniden ertelenmesi üzerine açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Kandıra yolu zaten yıllardan beri yılan hikayesine dönmüştü. Şimdi de temel atma töreni bakan katılamayacak diye erteleniyor. Siz şatafatı seviyor olabilirsiniz ama, bizler de insan canına değer veriyoruz” dedi. 
Son Güncelleme: 17.10.2016 00:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37