Hürriyet:Kütahya Belediyesi, evlenen çiftlere 'SAPIK FANTEZİ KİTABI' hediye ediyor

Hürriyet:Kütahya Belediyesi, evlenen çiftlere 'SAPIK FANTEZİ KİTABI' hediye ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Aralık 2016 Perşembe 13:53
Hürriyet:Kütahya Belediyesi, evlenen çiftlere 'SAPIK FANTEZİ KİTABI' hediye ediyor
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; Kütahya Belediye’nin evlenen çiftlere cinsel fantezi ile dolu sapıkça ifadelerin bulunduğu kitap hediye edilmesini facia olarak değerlendirdi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bütçe görüşmelerinde; “Kocası arzuladığı halde süslenmeyen kadın dövülebilir. Kocası dövdüğünde kadın işveli kıyafetler giyip kocasına kahve götürüp gönlünü almalı” ifadelerine yer verilen kitabı evlenen çiftlere dağıtan Kütahya Belediyesi hakkında işlem yapılmasını istedi.


‘OTİZM BÜTÇESİ YOK’
TBMM Genel Kurulunda görüşülen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınının 2017 yılı bütçesi üzerine söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bütçesinin 20 milyar lirasının sosyal harcamalara ayrıldığını, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünün bütçedeki payının ise sadece yüzde 3 olduğunu belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının politika geliştirmeye yönelik bir bütçe olmadığını savunarak, kadın ve çocukları korumanın evrensel bir kavram olduğunu dile getirdi. 3 Aralık’ta kabul edilen Otizm Eylem Planına da değinen Hürriyet, “Bu plan için tam üç yıl geç kalındı. Üç yıl önce de aynı plan açıklanmıştı ama şimdi, yine, aynı planı ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. Bütçeye bakıyoruz, otizmle ilgili maalesef yine bir bütçe ayrılmamıştır” ifadelerini kullandı.
KADINA DAVAR MUAMELESİ
Kütahya Belediyesinin yeni evlenen çiftlere dağıttığı ‘Evlilik ve Aile Hayatı’ isimli kitabın; erkeğin cinsel fantezilerini kutsadığını, kadının nasıl işve yapması gerektiğini anlattığını’ ifade etti. Meclis kürsüsünden kitabı AKP sıralarına gösteren Hürriyet, “Kadına davar muamelesi yapan, 'erkek ailenin çobanıdır' denilen, ahlak, vicdan dışı bir kitaptır bu. Okudukça tüylerim diken diken oldu.

Kitap gerdek gecesinin detaylarından bahsediyor. Cinsel faydalanma hakkından, kocaya itaatten, "iyi kadın itaatkar olandır" diyen, kocadan habersiz kadının dışarı çıkamamasından, kocası dövdüğünde işveli kıyafetler giyip, kocasına kahve götürüp gönlünü almasından bahsediyor. Bu kitaba göre kadın fazla şikayet etmemeli” şeklinde konuştu.
‘DOĞACAK ÇOCUK AHMAK OLUR’
Kitapta yer alan ifadeleri anlatan Hürriyet, “Belediyenin dağıttığı bu kitap baştan sona bir sürü cinsel fantezilerle dolu. Kadını ikinci sınıf gören, aşağılayan, hatta ‘Bu usullere uyulmazsa doğacak çocuk ahmak olur’ ‘Çalışma hayatında kadın iş yerinde kocasından daha yakışıklı erkeği görürse gönlü ona kayabilir, kırsın dizini otursun’, Kadının çalışması faydasızdır, Kadının çalışması ailede krize neden olur.

Çalışan her iki kadından biri tacize uğrar, çalışma hayatı kadının kocasına karşı olan cinsel görevini olumsuz etkiler. Kocası için süslenmeyen, erkeğin reisliğine itaat etmeyen kadın dövülebilir, bazen 1-2 dayak işe yarar, Kadına evin hakimini hatırlatır, ilaç gibidir. Kadınların 16-18 yaşlarına doğru evlendirilmeleri uygun olur, doğurgan ve sevimli kadınlarla evlenin ama bakire olsun, Kadın ev işinde ve kocasının hizmetini görmede maharetli olmalıdır” dedi.

OKURSAM DOMATES GİBİ KIZARIRSINIZ!
Kitap içerisinde yazanlara dikkat çeken Milletvekili Hürriyet, "Çok eşlilik yararlıdır, hatta huysuz karısı olan erkek kadını boşayıp başka bir erkeğe bela etmek yerine, ikinci eşi alıp ilk eşin rekabet duygularını harekete geçirip onu dize getirse daha iyi olmaz mı, Zina fıtrat gereğidir, evin erkeği öfkelendiğinde evin hanımı hemen susmalı, özür ve af dilemeli, kocasını kızdırmamalı, izin almadan başka erkeklerle konuşmamalı, bazı belediye ve feminist derneklerinin sığınma evi açması gereksizdir, diyor.

Şimdi böyle etrafımıza bakıyorum bir sürü erkeğin arasında oturuyoruz renkli renkli giyinmişiz. Dolayısıyla bu kitaba göre eve gittiğimizde kocamızdan dayağı hak ediyoruz ve burada söyleyemeyeceğim daha neler neler var bu kitapta. Her şey erkeğin cinsel hayatı üzerine kurgulanmış, hurafelerle dolu bu kitabın tamamını size okusam domates gibi kızarırsınız” ifadelerine yer verdi.

Kitabın ahlaksız ve sapkın düşüncelerle dolu olduğunu belirten Hürriyet, Kütahya Belediyesi hakkında işlem yapılmasını istedi. 



Son Güncelleme: 15.12.2016 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37