İlhami Bayrak gençlerle sahada buluştu

İlhami Bayrak gençlerle sahada buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Şubat 2019 Cuma 12:45
 İlhami Bayrak gençlerle sahada buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, ilçede yaşayan gençlerin halı saha maçı teklifini kabul etti ve gençlerle birlikte sahaya çıktı. 

Çayırova’da spora ve spor kulüplerine verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, halı saha maçında gençlerle birlikte sahaya çıktı. Gençlik yıllarında profesyonel olarak futbol oynayan ve salon sporlarında aktif yer alan Bayrak, önceki gün akşam yeniden bu kez özel bir müsabaka için sahaya çıktı. 

Sonucunda dostluğun kazandığı maç heyecanlı anlara sahne olurken, gençler kendilerini kırmayıp birlikte maç yaptıkları Başkan Adayı Bayrak’a teşekkür ettiler. Başkan Adayı Bayrak ise müsabakanın ardından gençlere baklava ikram etti.

BAYRAK, MAÇ SONU GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Maç sonrasında gençlerle birlikte sohbet eden İlhami Bayrak, "Malum seçim süreci içindeyiz ve çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama her ne olursa olsun gençlerimize ayıracak vaktimiz her zaman var. Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum, tabi ki konu spor olduğunda siyasetçi kimliğimizi bir kenara bırakıyoruz. 

Sporun evrensel manada gençlerimize neler katabileceğini çok iyi biliyorum. Bu manada sizleri tebrik ediyorum ve Çayırova’da ki tüm gençlerimizi sporun içinde yer alamaya, sporu bir yaşam biçimi haline getirmeye davet ediyorum" dedi.

ÇAYIROVA’DA İŞSİZ GENÇ KALMAYACAK

Çayırova’da gençlerin işsizlik ve sosyal manada ki eksiklikler içinde boğuştuğunu belirten Başkan Adayı Bayrak, "Şahsımın Çayırova Belediye Başkan Adaylığı süreci hepinizin malumu, bu konuda inanıyorum ki siz gençlerinde desteğiyle ilçemizde özellikle gençlerimizin hem sosyal hem de istihdam manasında rahat olduğu günleri sağlayacağız. 

Başkan seçilmem halinde şunu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki Çayırova’da işsiz bir genç bile kalmayacak. İstihdam edilen gençlerimizi aynı zamanda spor, sanat ve eğitim alanında destekleyeceğiz. Kısacası Çayırovamızın kaynaklarını birilerine rant sağlamak için değil gençlerimize hizmet etmek adına kullanacağız" şeklinde konuştu.

Çayırova Belediyesinin genç Meclis Üyesi Necati Apaydın’ın da katıldığı program sonrasında ise Başkan Adayı İlhami Bayrak gençlerin sorularını cevapladı. Program Bayrak’ın gençlerle birlikte selfie çekilmesi ile son buldu.
Son Güncelleme: 15.02.2019 22:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37