İYİ Parti Gebze'de görev dağılımı yapıldı 

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mart 2020 Salı 22:47
İYİ Parti Gebze'de görev dağılımı yapıldı 

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Uluköylü, "Görev dağılımlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun" yorumunu yaptı. 

YÜREK YÜREĞE VERECEĞİZ 

İYİ Parti Gebze’de yeni yönetimde görev dağılımları belirlendi. Parti binasında gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren toplantıda konuşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, "Yola ahlaklı ve temiz siyaset felsefesiyle çıktık. Bu anlamda görev dağılımlarımızı gerçekleştirdik. Görev dağılımlarımız hem partimize hem de kentimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Birlikte iyi şeyler yapacağız. Her şey iyi olacak” şeklinde konuştu. 

Uluköylü, "Partimizin kısa süre içerisinde taşınacağı yeni binasında yepyeni bir enerjiyle hep beraber başarılı olacağımıza inancım tam. Kol kola verip yürek yüreğe çalışacağız. Gebze’de adımızdan söz ettireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 10.03.2020 23:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37