İYİ Parti Nazilli'den kahveci esnafına anlamlı destek

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal’ı makamında ziyaret ederek, kahveci esnafına destek amacıyla topladıkları 10 bin TL değerinde alışveriş kartını teslim etti.

24 Şubat 2021 Çarşamba 09:32
İYİ Parti Nazilli'den kahveci esnafına anlamlı destek

NAZİLLİ ADALET

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal’ı makamında ziyaret etti. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, pandemi sürecinde kapalı kalan ve zor günler geçiren Kahveciler Odası üyelerine destek olmak amacı ile 10 bin TL değerinde 50’şer TL’lik alışveriş kartı takdim edildi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

İYİ Parti’nin her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Öztürk; pandemi sürecinde evine zorlukla ekmek götüren vatandaşların çorbalarında biraz olsun kendilerinin de tuzu olsun düşüncesini taşıdıklarını kaydetti.

Üyelerine yaptıkları destekten dolayı İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk'e teşekkür eden Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, "800'ü aşkın üyemiz pandemi sürecinde büyük mağduriyet yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Pazar masrafını dahi göremeyen esnafımız var. İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kahveci esnafı için elini taşın altına koydular ve destek ışığını yaktı.Yerel yöneticiler başta olmak üzere siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37