İYİ Parti'yi Gebze'de şaha kaldıracağız

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü Pazar günü yapılacak olan 2. olağan kongre öncesi görüşlerini açıkladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Şubat 2020 Perşembe 21:23
İYİ Parti'yi Gebze'de şaha kaldıracağız

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü Pazar günü yapılacak olan 2. olağan kongre öncesi görüşlerini açıkladı. Her kesime hitap eden, çok geniş bir liste hazırladıklarını belirten Uluköylü, "Yeni yönetimle birlikte Gebze'yi şaha kaldıracağız" dedi.

Uluköylü şunları söyledi:

Atandığım günden itibaren partimizi kongre sürecine taşıdık. Değişim her zaman sinerji katıyor. Ben geniş tabanla, mutabakatla, şeffaf bir şekilde delege seçimi yaptım. Yönetimimde partideki tüm dengeleri gözeterek özellikle Kocaeli'nin en büyük ilçesi Gebze'de iktidar vizyonu ile siyaset yapmak adına bir yönetim kurulu yaptım. O nedenle de aday oluyorum. 
Partinin tüm kesimlerini kucaklayacak, geniş mutabakat sağlıyacak şekilde, herkesi sürece dahil ederek yönetim oluşturmaya çalışıyorum. Etik siyaset yapacak olan herkesi de Türkiye'nin geleceği adına partimize davet ediyorum. 

YÖNETİM 33 ASİL-33 YEDEK ÜYEDEN OLUŞACAK

İktidar vizyonu ile yola çıktık o şekilde de devam ediyoruz. Sadece seçim zamanında değil, daima sokakta sahada olacak bir yönetim oluşturarak kongreye gidiyoruz. 
Yönetimimiz 33 asil ve 33 yedek üyeden oluşacak. 100'de il delegesi olacak. 
Amacımız birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Tüm demokratik kanalları işleterek delege seçim süreci yaşadık. Akabinde de şiarımız demokrasi olacak. Geniş tabanlı, mutabakatla yola devam edeceğiz.

İLÇE TEŞKİLATI TAŞINIYOR

Başkan Uluköylü son olarak da kongreden sonra İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nı Yeniçarşı'daki İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki HSCB Anadolu Bank'ın 3.'ncü katına taşıyacağını sözlerine ekledi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37